| TuTuOfficial a întrebat:

Cum pot pune la telefon ca atunci cand se deschide sa scrie 'Daca gasiti sunati la 07. ..'?

Răspuns Câştigător
| apz a răspuns:

La setări, ramura securitate. Nu ai nimic de genul info. Proprietar sau pe acolo?

8 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Si tu crezi ca daca il gaseste cineva, ti-l mai da inapoi? Mai ales daca tu ai fost undeva mai departe de casa si l-ai pierdut in locul acela. Ai sanse 1 % sa il mai primesti inapoi daca il pierzi. Ai grija de el ca sa nu iti mai umbli prin alte setari in caz ca il pierzi. Tu crezi ca cel care gaseste telefonul, isi scoate telefonul lui si te suna pe tine repede sa iti spuna sa vii sa iei telefonul? Si cu cat telefonul este mai scump, cu atat ai mai putine sanse sa il primesti inapoi, mai ales daca e un telefon, gen : Lg G4 sau Htc M9 sau S6 sau Iphone 6 sau Nexus 5 sau 6. Sau tu l-ai pierdut deja?

| TuTuOfficial explică (pentru AlexElektro1987):

Stiu,dar am scris acolo ceva si voiam sa sterg...

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru TuTuOfficial):

Tu vroiai sa intri pentru altceva in setarile alea, nu ca sa scrii tu numarul de telefon.

| TuTuOfficial explică (pentru AlexElektro1987):

...Am dat deja funda mai are rost sa tot vorbesti fara rost?

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru TuTuOfficial):

Ti se pare ca respunsul care ti l-am dat mai devreme, l-am dat pentru funda? Te inseli. Iar data viitoare cand vrei sa pui un raspuns citeste-l de vreo 10 ori sa te asiguri ca stii ce scrii.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Iti spun sigur ca nici tu nu l-ai da inapoi, cat ai fi tu de cinstit, mai ales daca este un telefon foarte scump, doar sa il dai inapoi atunci pe loc, in caz ca vezi pe cineva ca si-a scapat telefonul si nu l-a auzit cand a cazut, dar cand sa zicem tu gasesti un telefon de 20 de milioane pe strada si tu sa zicem esti din Bacau, iar telefonul vezi ca are vremea actualizata in Galati sau Adjud. Daca ar fi un portofel cu bani si cu acte in el, da, atunci poti sa il suni pe cel care si-a pierdut portofelul, daca gasesti vreun numar de telefon prin actele acelea sau gasesti vreo modalitate de a-l contacta, atunci da. Dar la cum este lumea din ziua de azi, chiar daca gaseste cineva un portofel plin de acte si de numere de telefon pe strada sau un om vede pe cineva ca isi scapa telefonul si nu il aude, tu crezi ca il mai returneaza? Mai ales ca toata lumea alearga dupa bani, mai ales in Romania, Daca erai intr-o tara gen Germania sau Olanda, aveai sanse foarte mari sa iti primesti telefonul sau portofelul inapoi, peste 50 %, doar sa nu il gaseasca vreun roman care s-a dus la furat pe acolo. Deci, daca ti-ai pierdut telefonul, ai sanse foarte mici sa il mai gasesti.

| apz a răspuns:

Ce telefon ai? Diferă de la model la model.

| TuTuOfficial explică (pentru apz):

Leon 4G

| apz a răspuns (pentru TuTuOfficial):

La setări, ramura securitate. Nu ai nimic de genul info. Proprietar sau pe acolo?