Sa iei net prin spotlight de la un alt telefon al unui prieten, dar o sa ai net atita timp cit esti linga acea persoana.Cind pleci acasa sau ceva mai departe de el pierzi semnalul.Gratis nimic nu mai este gratis si poate nici n-a fost vreodata.
Gratis nu exista.
Numa daca ai Wifi si prinzi unul care cunosti parola sau nu are parola .
In orice caz mai nou aproape orice optiune iti da si internet in functie de cat ai nevoie. Iti poti activa optiunea apeland la *100# si te duci la ramura Promotie, iti selectezi care ii mai convenabil pentru tine si gata.
Bafta.
Prin wireless. daca ai un router wireless sau te poti conecta la un dispozitiv apropiat ca semnal, insa majoritatea sunt cu parola.Altfel nu poti, decat cu plata. Sper ca te-am ajutat si..rock on!\m/
Funda? :*
Am router dar nu am wi-fila tel
Wifi sau ai extraoptiuni de la Vodafone in care sunt incluse si minute/mesaje dar alea sunt cu plata
Daca vrei net gratuit si ai telefon cat de cat performant cu wifi poti lua de la cineva fara parola gratuit sau daca ai router te poti conecta la el
Dar net pe cartela Vodafone gratuit nu exista. Poti suna la *100# si poti accesa net dar cu costuri suplimentare.
Funda?
Tbx_adda_1981 întreabă:
iuonak93 întreabă: