| Dumy3321 a întrebat:

Cum pot sa scap de viruși malware pe iPhone? Raspundeti repede va rog.

11 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Intrebarea e de unde ai malware pe iPhonelaughing)) Descarca un antivirus si scaneaza telefonul. Avira si McAffe is gratis pe App Store.

| Dumy3321 explică (pentru Wr3nch):

De pe site-uri pentru adulti.

| doctorandus a răspuns (pentru Wr3nch):

Lol, nu exista antivirus pentru iPhone. Nu ca nu vor, ci ca nu se poate (o aplicatie de iPhone nu poate controla alte aplicatii).

| mastadont a răspuns:

Din câte știu eu, dacă nu ai făcut jailbreak, e foarte greu, dacă nu imposibil, să iei viruși pe iphone. Descrie problema și poate reușim să te ajutăm.

| Panamax a răspuns:

Poate ai vazut niste reclame scareware care te informeaza ca telefonul tau este plin de virusi.

| Dumy3321 explică (pentru Panamax):

Pai nu cred...ca era de la iPhone gen ca o notificare de ai care apare deodată pe ecran?‍♀️?

| Drsss a răspuns (pentru Dumy3321):

Reseteaza-ti telefonul, nu mai descărca toate tampeniile dupa net, eu nu am avut niciodată probleme cu virușii, fiti mai inteligenti si nu mai descărcati toate cacaturile ce va apar.

| Dumy3321 explică (pentru Drsss):

Cum pot sa îl reseteze ca nu stiu?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai descarca toate prostiile de pe net. Muzica de pe cine stie ce site-uri sau alte documente. Pune un antivirus daca nu te poti abtine de la descarcat. Eu am avut doua smartphone-uri si nu am avut nevoie de antivirius....depinde pe unde te bagi pe net si ce descarci.

Întrebări similare