Sunt doua memoria separabile, pe calculator se numește un sistem raid, dar poți instala aplicați pe micro SD? Nu lucrez pe partea cu telefoanele dar pe calculator poți, eu că trchnician IT mă descurc cu 64 de GB am in el imagini cu Windows,programe, dacă tot vrei mai mult spatiu îți recomand google drivere cloud, îl folosesc și firme de editare foto, video, eu când eram mic am inceput cu hard de 40 GB și 128 mb RAM, azi am telefon de 8 GB RAM
Versiunile mai vechi de Android aveau facilitatea asta, intre timp s-a renuntat, producatorii vor sa vanda modele cu memorie interna cat mai mare si putinele modele care au ramas cu slot pentru SD card nu o mai fac pentru ca daca se intampla ceva cu SD cardul ala (il scoti, se buleste) a terminat tot ce era instalat pe acolo.
Asa ca de obicei ai posibilitatea ca din setari sa "convingi" anumite aplicatii sa utilizeze direct memoria externa, cred ca la Motorala se mai puteau pune filmele si pozele direct pe SD card, poate si la altele.
Aceeasi situatie si daca conectezi via USB memorie externa, in general se doreste utilizarea memoriei interne si doar extragerea datelor pe SD sau alta memorie externa cand cea interna e plina.
Card de memorie
Ai locas special in telefon
Seamana cu locasul de cartel
Fechete_Florin_1993 întreabă:
User252426 întreabă: