Intrebarea mi-a fost mutata, nu este despre adolescenti, am 21 de ani si intreb despre telefon, am omis farsa care mi-a facut-o politia cand m-am dus la 14 ani sa-mi fac buletin, m-au tinut o ora acolo, ca le disparea poza dupa ce o salva, si da sunt nascuta pe 13 si era 1 dupa amiaza dupa c terminasem scoala, m-am rugat 6 luni de tata sa-mi faca buletin.
Nu ma mir ca si acest site isi bate joc de mine ca el e zeu care face legea si eu indraznesc sa arat ca stiu, deci trebuie sa ma contrazica, am setat categoria Tehnologie, fiindca despre asta intreb, daca citea cineva textul imi ducea intrebarea in categoria corespunzatoare, dar faceti miracole cand este folosit un cuvant desi explicatia este acolo si se refera la mai multe cuvinte, deci o alta categorie unde este vorba si de acest cuvant. Si multumesc, deja vad raspunsul la intrebarea mea, adica... pana si politia se joaca acest joc, si site-ul... Imi este clar ca este cineva din politie, pentru ca tiganii adolescenti nu le sunt superiori!
AlexMaftei2001 întreabă: