"Detector de Metale" e un aparat
si sunt destul de sigur ca nu are, in Romania detectoarele de metale trebuie inregistrate la nustiuce minister al culturii sau ceva de genul asta, pentru ca pot fi folosite sa cauti artefacte pe care apoi sa le vinzi pe piata neagra
Poti sa imi dai un model de telefon?
ca, nu cred pana nu vad
inca odata, detectoarele de metal nu sunt o jucarie
in plus, am impresia ca dpdv tehnic nu merg fara o bobina inelara de cel putin vreo 20cm diametru
Detectorul de metale funcționează prin măsurarea câmpului magnetic din jurul locației telefonului. Începe cu o măsurare de bază, apoi atunci când detectează un metal, măsurarea crește și culoarea se schimbă de la verde la roșu. sunt aplicatii pe magazin play cu care poti detecta metale, telefoanele nu au detectoare de metale in ele, dar pot detecta metalul la distanta de 10-1 cm de telefon.
Pe telefonul meu( Huawei mate 20 lite) daca descarc o aplicatie de detectare metale de pe magazin play pot detecta meta, dar aproape lipite de telefon. Am incercat si pe plastic si pe mai multe suprafete, detecteaza foarte bine metalele.
Am descarcat si pe un Samsung a40, si tot la fel DETECTEAZA METALE. Daca ai si tu un telefon, instaleaza o aplicatie care face lucrul asta si convinge-te
anonim_4396 întreabă: