Iti recomand garmin, mi se pare cel mai bun. E un pic mai complicat cu instalarea, dar nu imposibil.
Si cum il instalez prin Nokia pc suite?
Nu se instaleaza prin Nokia pc suite. Iti trebuie cablu de date al telefonului sau un card reader la pc, unde sa iti poti pune cardul din telefon.
Adaptor nu? aplicatia de care zici u o scot pe pc si de acolo o bag pe tel cu un cablu de date, adica programu o sa ma intrebe unse sa-l instalez si aleg in telefon? e bine? ajuta-ma daca stii mersi.
Daca stii si de une as putea scoate programu si sa-mi explici ce sa fac pas cu pas asi fi recunoscator plus si funda aia
Lasa-mi un mesaj in inbox, si o sa incerc sa te ajut. funda poti sa o tii pentru stranepoti, ca nu imi trebuie. Am destule acasa.
aici este un site unde se ajuta unul p altul, daca asi stii cum sa rezolv asta nu asi mai fi intrebat, asa ca domnul/d-rul andreutz, nu te baga in seama aiurea, daca vrei sa ma ajuti bine, daca nu, PA! nu te-am obligat eu sa raspunzi tocmai u Prietene!
Tu ai baut ceva sau ai tras pe nas? Care e problema ca nu inteleg? Am zis sa imi lasi un mesaj in inbox si incerc sa te ajut. Sa fii sanatos,, prietene,,. Salutare!
Adica de ce?
Adica de ce ce?
anonim_4396 întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: