| hellras3rd22 a întrebat:

Cum se pune un soft gps pe un Nokia e71? si ce program ar fi mai bun sa aiba harta romaniei la zi.

13 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Iti recomand garmin, mi se pare cel mai bun. E un pic mai complicat cu instalarea, dar nu imposibil.

| hellras3rd22 explică (pentru andreutz):

Si cum il instalez prin Nokia pc suite?

| andreutz a răspuns (pentru hellras3rd22):

Nu se instaleaza prin Nokia pc suite. Iti trebuie cablu de date al telefonului sau un card reader la pc, unde sa iti poti pune cardul din telefon.

Adaptor nu? aplicatia de care zici u o scot pe pc si de acolo o bag pe tel cu un cablu de date, adica programu o sa ma intrebe unse sa-l instalez si aleg in telefon? e bine? ajuta-ma daca stii mersi.

| hellras3rd22 explică (pentru hellras3rd22):

Daca stii si de une as putea scoate programu si sa-mi explici ce sa fac pas cu pas asi fi recunoscatorbig grin plus si funda aia happy

Lasa-mi un mesaj in inbox, si o sa incerc sa te ajut. funda poti sa o tii pentru stranepoti, ca nu imi trebuie. Am destule acasa.

aici este un site unde se ajuta unul p altul, daca asi stii cum sa rezolv asta nu asi mai fi intrebat, asa ca domnul/d-rul andreutz, nu te baga in seama aiurea, daca vrei sa ma ajuti bine, daca nu, PA! nu te-am obligat eu sa raspunzi tocmai u Prietene!

Tu ai baut ceva sau ai tras pe nas? Care e problema ca nu inteleg? Am zis sa imi lasi un mesaj in inbox si incerc sa te ajut. Sa fii sanatos,, prietene,,. Salutare!

| baiatbunn a răspuns:

Iti recomand programul STRAPON

| andreutz a răspuns (pentru baiatbunn):

Din partea mea o sa ai raport pana ti se va sterge contul prietene happy

Adica de ce?

Adica de ce ce?

| baiatbunn a răspuns (pentru andreutz):

Sa ne mictionam pe tine!