| dodo1530 a întrebat:

Cum vi se pare LG G3? Ma intereseaza in special parerile celor care l-au utilizat. Ce puncte tari are si care sunt punctele slabe?

3 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Da, este un telefon frumos si este si foarte bun din toate punctele de vedere, ecranul este clar, camera este foarte buna, bateria tine cam o zi jumatate ( asta depinde si de cum il folosesti tu ) iar in Antutu scoate cam 40-42000 de puncte.

| Tudy000 a răspuns:

Ma ideea e in felul urmator, iti zic si din experienta dar si din forumuri de incredere, am vurt un G3 ff mult, dar am citit ca toata lumea se plange de baterie si de camera, cica nu filmeaza calumea mai sus de full hd pe 30fps, desi el are pana la 4K, el e aproximativ egal cu G2 care e ff sanatos din toate punctele de vedere, il am de 5 luni si se misca impecabil, are doar 2 mici impasuri, bateria nu se scoate si nu are loc de SD, eu am avut de ales la vreme aceea intre G2, G3 SI S5, dar s5 era cam prea scump asa ca am optat pentru G2, iti las is un link sa te uiti la o comparatie sa vezi micile diferente http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=5543

| darkknightrises07 a răspuns:

Am G3 de ceva timp și îţi spun că e super (știu ce zic).
Are un ecran mare, de 5.5 inch si se vede super pe el. Cred că cea mai mișto parte a telefonului e camera. Face poze la rez. 4160x3120 și filmează 3840x2160 (maxim) + filmează slow mosion @120 frames.
Am primit update la Lollipop, dar nu prea mi-a plăcut, am revenit la 4.4.
L-am rootat, e mai tare așa, poţi face chestii foarte faine.

Dacă mai vrei detalii, știi unde mă găsești.
Ceao!