Este corect că 0! = 1 din motive similare pentru care x ^ 0 = 1. Ambele sunt definite în acest fel. Dar există motive pentru aceste definiții, ele nu sunt arbitrare.
Nu poți explica faptul că x ^ 0 = 1 gândindu-te la semnificația puterilor ca fiind "multiplicări repetate" deoarece nu poți multiplica un număr x de zero ori. Tot la fel, nu poți explica 0! doar în ceea ce privește sensul factorialului, deoarece nu poți multiplica toate numerele de la zero la 1 pentru a obține 1.
Matematicienii definesc x ^ 0 = 1 pentru a face legile exponenților să funcționeze chiar și atunci când exponenții nu mai pot fi gânditi ca o multiplicare repetată. De exemplu, (x ^ 3) (x ^ 5) = x ^ 8 deoarece poți adăuga exponenți.
Nu știu dacă ai reușit să înțelegi ceva , dar pe scurt, 0!=1 prin definiție, n-o prea poți explica.
Ar fi indicat sa aplici si un screen protector, da. Este destul de buna husa UAG, insa nu protejaze ecranul asa de bine precum crezi. Daca pica pe o suprafata neteda, sa zicem ca e protejat. Daca iti pica insa pe afara pe undeva, ai toate sansele sa nimeresti o piatra cu ecranul. Asta este doar un exemplu. Un screen protector este o extra masura de precautie.
Pe de alta parte, eu am avut un screen protector si mi-am scapat odata telefonul de a nimerit in tocul usii (nu intreba cum am reusit ).
Ecranul s-a crapat cu tot cu screen protector (sau folie de sticla cum zici tu).
Parerea mea, e ca pentru un telefon asa scump, merita dati inca 20 de lei pe un screen protector.