Evident, J7 este mai performant. Merita insa pretul extra?
Il trimit pe BigSmoke. Raspunde mai pe seara.
Dacă ai vreo souă sute de lei în plus (diferența de la j5 la j7) ia-l pe j7 - face toți banii!
Recomand J5 daca folosesti telefonul pentru internet surfing, retele de socializare si jocuri mai putin mancatoare de resurse (iti spun din proprie experienta pe un J5 2017).
Mai repede alegi Huawei p10 lite sau p9 2017 lite este peste ca performanta.
J5-J7,5 e mai mic decat 7, ceea ce inseamna ca 7 e mai mare decat 5, deci 7 e mai mare, adica 7 il bate pe cinci, ceea ce inseamna ca e ma bun din moment ce il bate pe 5 cu bate de beizbol, deci alege j7.
Salut! Intr-adevar, j7 este mai bun decat j5, dar asta nu face j7 un telefon bun. Singuru lucru care are bun j7 este bateria care e putin mai bun dacat media.
Am sa incep cu bateria de la j7, care este 3600mAh si j5 care are o baterie de 3100mAh( are o baterie sub medie)
Amandoua telefoanele au 13 MP care nu este mult si nici macar nu au dual camera
J7 are o memorie RAM de doar 3GB si J5 are o memorie ram si mai groaznica de doar 2GB( asta inseamna ca amandoua telefoanele nu o sa fie asa de
Rapide din cauza asta)
Resolutie de la J7 nu este foarte buna(1018 x 1920) si resolutia de la j5 este dezamăgitor(720 x 1280)
J7 este a ramas la updatul 7.0 si j5 la 6.0.1(cel mai recent update este 8.0.1)
Si nu in ultimul rand, memoria. Memoria de la j7 este 16GB si la j5 tot 16MB
Dupa toate astea, eu nu iti recomand ici unul dintre cele doua telefoane. Mai bine iti mai strangi niste bami si iti cumperi (ceva mai scump) un Huawei p20 pro care isi merita toti bani! Are o camera de 40MP, 6GB ram, 4000mAh, rezolutia de 1080 x 2240, are nu doua, dar 3 camere! Memorie care are telefonul este de 128GB. Daca nu vrei asa de scump, poti sa iti iei Huawei p20 lite, care are o baterie de 3000mAh, o camera de 16MP, 4GB ram, memoria telefonului este de 32, 64, 128 de GB si tot asa. Sper ca sfaturile mele au fost utile
Daca mai ai si alte intrebari, contacteaza-ma