Apeleaza la www.numarascuns.ro daca vrei sa afli cine te suna cu numar ascuns. Eu asa am aflat, f seriosi
Se poate. Doar daca esti pe Vodafone sau Orange pe abonament. sau cosmote prepay/abonament. Daca te intereseaza cum trimite un mail la smiley_hd_4ever@yahoo.com va voi ajuta
Am facut si eu cum a zis anonim cu *#30#. Mi-a aparut pe ecran "Serviciu activat". Stie cineva ce serviciu s-a activat? Sa nu fie cumva vreun serviciu care sa ma taxeze la factura.
Pot afla cine va suna cu anonim accept si poba la ori ce ora pentru mai multe detalii prv 200ron. pentru detalii geowanny2000
Te duci la politie si iti spui problema si cine care suna baiat fata om femeie va primi o amnda in jur de 100, 200 de lei
Am două numere private și vreau să le văd din cine Și de unde m-a sunat
Pentru uni pare amuzant sau chiar o distractie dar intrebarea mea este - sau antrebat pe ei ansusi ca astfel pot distruge relatii casnicii de o viata de om doar pentru cateva secunde de convorbire telefonica. in ceea ce priveste organele abilitate pentru astfel de fapte ar trebui sa se autosesizeze singure avand an vedere ca si asa asculta convorbirile oricui macar sa prinda acesti distrugatori de familii oricum le multumim ca le platim tacse si impozite s-o ducem mai bine
Daca cineva ma suna cu numar ascuns pe telefon cum aflu numarul? imi zice-ti va rog
*#30# am gasit eu undeva codu asta da nu stiu cum se face ca eu nu am reusit nimic
daca reuseste cineva sa mi zica si mie
De fapt ii "#31# si il pui inaintea unui numar de telefon si apoi suni, persoana pe care o suni o sa vada "Necunoscut"
Daca vrea cineva sa afle numarul de telefon al celor care suna cu numar privat, cea mai simpla modalitate este prezentata pe urmatorul site : http://dnumar14.webs.com/
GoGu7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: