| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Dacă las telefonul la încărcat peste noapte 7-8 ore,i se umfla bateria,adică îi distrug bateria, a mai pățit cineva așa ceva, am Samsung?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu se intampla nimic dar este recomandat sa-l scoti de la incarcat cand bateria este incarcata complet.

| mgtow a răspuns:

Se umfla pentru ca e telefon vechi, bateria si-a atins pragul vietii. Se schimba dar trebuie sa trimiti telefonul la Samsung in capitala. Nu un inteligent care baga baterie de tinichea si se umfla dupa 3 zile.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru mgtow):

Nu e vechi, am Samsung a 40 recent cumpărat

| JicaContra a răspuns:

Unde ai fost in ultimii 30 de ani?!?

ce intrebi tu e ABSOLUT FUMAT de 30 de ani, toate sistemele de incarcare din ziua de azi de care am auzit au protectie la supra-incarcare, care consta in faptul ca masoara, cat curent e in ceea ce incarca si cand ajung la nivelul maxim intrerup incarcarea

asta se aplica in ziua de azi la ORICE, telefoane, lanterne cu acumulator, mouse cu acumulator, tablete, laptop-uri, baterii reincarcabile de lanterna/telecomanda (R3/AAA), etc., etc., ETC.
E T C

eu las la incarcat peste noapte foarte des, telefonul meu... Samsung, pe care am dat o mana, un picior si o bucata de peniz (la cati bani am dat pe el)

iar daca tu sau altcineva a-ti patit asa ceva, atunci circuitul care verifica incarcarea e defect, iar asta e CU TOTUL ALTA MANCARE DE PESTE PRAJIT!

| Panamax a răspuns:

Poti sa-l lasi si o saptamana ca nu se intampla nimic.Managementul acumulatorului este controlat de un microprocesor nu este lasat pe seama oricarui Dorel care il pune la incarcat dupa reguli care mai de care mai bizare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se distruge bateria.
Are limita pana la 100% si apoi nu se mai încarcă indiferent cat l-ai lasa la încărcat.
Dar este recomandat sa il scoti de la încărcat cand vezi ca bateria este completa(100%)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nimic., la mine incarcarea completa dureaza

| Reghqen a răspuns:

Nu este bine să lași telefonul la încărcat odată ce el a ajuns la încărcarea completă, ci este recomandat ca atunci când telefonul ajunge la încărcarea completă să îl scoți din priza, deci noaptea îl poți lasa acolo lângă tine și fără să fie neaparat mereu în priză, asta dacă telefonul este încărcat complet, poți să îl lasi așa și dacă are de exemplu peste 30-40%, iar când te trezești îl folosești timp de jumătate de ora și când ajunge la 15-20% îl bagi la încărcat, iar când s-a încărcat complet îl scoți din priză.
Bateria se strică doar în cazul în care atunci când scoți telefonul din priză și e încărcat complet, îl folosești câteva ore iar așa aiurea îl bagi la încărcat la 40-50%, ceea ce este FOARTE greșit. Telefonul se bagă la încărcat doar atunci când ajunge la 20% sau 10-15%.
Foarte greșit este și să folosești telefonul în timp ce este la încărcat, dacă faci asta timp de câteva luni și telefonul o să înceapă să facă figuri deci evită. happy

| cristiankitzu a răspuns:

Nu, nu se poate distruge bateria, deoarece telefoanele au limita de baterie până la 100%
Adica, odată ce se face 100% nu se va mai încarcă. Deci răspunsul meu este NU se va umfla bateria.

| ionutx02 a răspuns:

Telefonul poate fi lasat la noapte. Dupa ce este incarcat complet, sistemul va stii sa opreasca alimentarea chiar daca incarcatorul este conectat la telefon.