Un prieten de al meu a sunat acum si tipu respectiv i-a spus ca l-a inregistrat? Ar trebui sa se teama?
Da, daca iti raspunde casuta..sau daca acea persoana e pe abonament poate sa se uite pe contract(nu stiu sigur daca pe contract.in fine ) si iti poate afla numarul! P.S : Sii eu am sunat sute de persone cu privat si nu mi'au aflat niciodata numarul!
Baftaa! si ai grija sa nu te prinda casuta :X
Ba da iti va afla numarul pentru ca am intrebat-o pe profesoara de informatica si mi-a spus ca atunci cand iti trimite factura poti afla cine te-a sunat in data cutare de asemenea cu tehnologia moderna vin tot odata si aplicatiile care iti pot arata numarul ascuns am incercat odata l-am rugat pe un prieten sa ma sune cu numar ascuns si aplicatia mi-a aratat numarul real.Ai grija pe cine suni!
Poti sa il afli, in general. Poti merge la complania respectiva si ii ceri factura cu toate numerele de telefon
In principiu se poate, daca faci o amenintare cu bomba dar daca suni o cunostinta sa faci bascalie poti sa o faci linistit ca nu se deranjeaza nimeni pentru atata lucru e destul de greu...