| alexutzu3000 a întrebat:

Daca telefonul nu se aprinde(cred ca e arsa placa de baza)mi-l accepta la garantie?

6 răspunsuri:
| RozzBubulyna a răspuns:

Mi.e nu mi la primit pentru ca au zis ca l.am scapat in apa si s-a oxidat la mufa de incarcare....si el era oxidat de la acidul de la baterie....nu este rau daca mergi si intrebi

| StefanMunicipalWaste a răspuns:

Nu sunt sigur exact daca o sa ti-l mai primeasca

| Basy_Home_1975 a răspuns:

Dacă ai garanție da și dacă nu ți l accepta roagă stafful care este acolo sa îți schimbe telefonul pentru ca sunt obligați pentru o suma mai mică dacă de ex Telu costa 2000 lei ți l va da la jumătatea prețului adică 1000

| Florin0012 a răspuns:

Dacă ai garanție la el trebuie să ți-l primească pentru ca nu s-a ars din cauza ta. Eu am avut un Samsung galaxy j6 s-a ars placa de bază și mi-a schimbat telefonul. Merită să încerci să vezi dacă îți înschimbă placa, normal așa ar trebui.

Bula
| Bula a răspuns:

In termenul de garantie, aparatul trebuie returnat la vanzator, care are obligatia de a-l prelua.
Vanzatorul va trimite aparatul la un service acreditat de producator, unde se va constata natura si cauza defectului.

Daca defectul este din cauza fabricantului, atunci aparatul ori se repara, ori se da acordul pentru schimbare sau returnarea banilor.
Daca defectul este cauzat de utilizare incorecta, nerespectarea instructiunilor si avertizarilor date de producator, atunci acesta se va putea repara, dar CONTRA COST, la optiunea clientului. In caz de accept, garantia va continua dupa reparatie.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Bula ti-a scris exact raspunsul, mentiunea e ca atat timp cat nu esti TU de vina pentru defect si la garantie nu pot dovedi asta, atunci ai DREPTUL la garantie si poti sa mergi pana in panzele albe