| Laiyla a întrebat:

Daca vreau sa achizitionez un iPhone risc mult cu bateria? E mai slab decat Samsung? O colega l-a scapat doar o data si s-a spart ecranul, iar bateria si memoria i-au facut figuri... in schimb dupa ce si-a luat Samsung n-a mai avut probleme. Nu sunt sigura daca e ok sa dau banii pe un iPhone sau Samsung.

5 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Eu am avut Nokia si desi l-am scapat de nenumarate ori si l-am si spart m-a tinut vreo 5 ani big grin (e ca o caramida, poti sa spargi capul cuiva cu el)

| IonutM4A1 a răspuns:

Singurul avantaj la Iphone este ca are un meniu simplu, e mult mai usor de folosit.Dar daca vrei performanta, iti recomand Samsung. Poti sa compari Iphone X cu Samsung galaxy S8 si sa vezi ce diferente enorme sunt intre ele!

| NeneaFane a răspuns:

Buna! Eu am un iPhone 7 plus și sunt mulțumitoare el din toate punctele de vedere. daca îți pică și n ai folie de sticla se sparge ca orice telefon.in trecut am avut 6 plus și la fel,am fost mulțumit. daca vrei o baterie cu viața lunga, mergi pe plus, dacă vrei sa țină bateria normal, adică o zi ia-ți modelul mic! iPhone este cea mai buna varianta, crede-ma! Nu o sa găsești pe niciun telefon fluiditatea pe care o găsești pe un iPhone.mult succes!

| Adry05 a răspuns (pentru NeneaFane):

Eu am Samsung si l-am scapat de nenumarate ori fara sa am folie pe el si nu s-a spart, asa ca nu `ca orice telefon`.
De cel dinaintea lui, tot Samsung, nu mai zic, l-am scapat de a sarit si bateria din el si ecranul intact.'

| Rockg666 a răspuns:

Da...o colegă de-a mea a schimbat până acum 5 telefoane iPhone.
Sunt super proaste și se sparge ecranul din prima.
După părerea mea cele mai bune telefoane in momentul de față sunt cele Samsung; Huawei și Lenovo.