| NastaseVlad a întrebat:

Daca vreau sa imi fac un abonament la Cosmote si NU sunt proprietar al unei locuinte, stau in chirie, pot face acestu lucru?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are nicio treaba, faci pe adresa din buletin si gata

| neutrino a răspuns:

Da, cu contractul de inchiriere.

| Kriss96 a răspuns:

Hai ca pe asta nu am mai auzit-o. Te-ai teleportat acum din Preistorie?
Ce legatura poate avea o proprietate cu abonamentul la Cosmote?!

| NastaseVlad explică (pentru Kriss96):

Te-ai gandit ca poate cineva mi-a zis asta si eu ca sa fiu 100% sigur si sa nu mai merg pana la Cosmote sa ii intreb acest lucru si mai bine ma ajut de TPU? Nu cred, asa ca nu mai trata cu superioritate cand nu cunosti cauza.

| Kriss96 a răspuns (pentru NastaseVlad):

Daca iti zice cineva ca e misto sa iei droguri o sa vi aici sa ne intrebi daca intr-adevar e ok? Unele lucruri poti la le gandesti si singur sa stii.

| NastaseVlad explică (pentru Kriss96):

Esti nebun. Cum sa compari intrebarea mea cu ce ai zis tu de droguri? Gandeste te rog inainte de a scrie un comentariu. O seara buna!

| Kriss96 a răspuns (pentru NastaseVlad):

Gandeste inainte de a pune o intrebare.

| Lynna a răspuns:

Nu are treaba chiria cu abonamentul, poti sa-l faci linistit.

| CosmoteRomania a răspuns:

Buna Vlad,
Pentru a deveni abonat ai nevoie de urmatoarele acte:

Document de identitate:
- Cetatean roman - BI/CI
- Cetatean strain - Pasaport, Document de identitate pentru cetatenii din UE, Permis de sedere, Permis de munca valabil.
Document de spatiu in original sau Factura de utilitati din ultima luna (telefonie fixa, curent electric, gaze, apa).

Documentele vor fi prezentate in original, copie legalizata, duplicate ale documentelor originale emise de aceleasi autoritati emitente.