Notifici pe aia de la Vodafone apoi faci plangere la opc iti vor rezilia imediat pentru ca sunt clauze abuzive daca nu ai nimic luat de la ei doar abonamentul se reziliaza pe loc la orice punct Vodafone!
https://anpc.ro/reclamatii-anpc/
Trebuie sa mergi direct la ei, prin online nu rezolvi nimic, deoarece angajatii sunt instruiti sa faca tot posibilul sa castige clienti, nu sa-i piarda.Iar cand ajungi acolo mai mult ca sigur va urma o discutie cu ce avantaje ai daca ramai, cum se poate shcimba oferta cu abonamentul actual si mult bla bla. Dar e posibil si sa dai peste un angajat care nu are chef, si atunci ai noroc.
Mersi de răspuns! Când am fost in magazin mi s-a spus ca trebuie sa sun la ei si am făcut-o lunea trecută si nici pana acum nu mi-au răspuns. Sper s-o facă mâine având in vedere ca azi e zi liberă!
Am inteles.Cred ca trebuie sa insisti cu apelurile.Dar mi se pare bataie de joc sa mergi fizic si sa te trimita in alta parte. Te simti ca intr-o institutie romaneasca unde ti se intind nervii la maxim fiindca te trimit pe la toate birourile/ghiseele, si te mai cheama si in alte zile, ca doar de ce nu?
Eu am fost ultima data la Telekom.Le-am cerut sa nu mai spameze cutia mea postala fizica cu oferte la internet, telefonie, etc. Plicurile nici macar nu sunt pe numele meu, sunt nume fictive. Acolo mi-au zis sa caut eu persoana care e inregistrata in baza lor de date pe adresa mea, sa ii cer eu sa schimbe adresa. Noaptea mintii.
La magazinul unde ai încheiat contractul. Numai că te costa sa-reziliezi. Va trebui sa plătești abonamentul pe jumătate din lunile rămase.
Mergi la un magazin Vodafone si faci cerere, iar dupa o luna de zile mai mergi la acel magazin si inchei cu abonamentul. Sa-ti dea in scris ca ai renuntat la abonament.
Nu trebuie sa mergi la magazinul la care ai facut abonamentul, deoarece totul este centralizat online la Bucuresti. Nu te lua dupa cei care au ramas cu cunostintele in secolul trecut.
PS. Nu te suna nimeni dupa o saptamana, deoarece trebuie sa astepti o luna. Si poate nici atunci nu te suna, de aceea trebuie sa mergi tu acolo.