Tine-l normal si da-i luminozitatea pe minim. Toate telefoanele cu "ecran mare" si touch se descarca in mai putin de o zi daca au luminozitatea la max (setarea din fabrica).
Deci de acum incolo trebuie sa-l incarc normal? Adica sa-l tin decat pana se incarca?
Da, cel mai bine asa, ca daca il tii prea mult adica mai mult de 12 ore se poate strica bateria mereu fac eu asta
Bateria unui Smartphone se consuma in cam 10 -12 ore la o folosire normal(20-50 mesaje 20-40 minute convorbire si putin joc si niste internet) dar daca stai toata ziua pe internet si in jocuri normal ca se consuma repede.
Daniel, smartphonul nu se formateaza bateria. :3
Ceva e gresit in formularea ta. Nu am inteles ce ai vrut sa zici. Mai spune o data corect scris.
Depinde cat de mult al folosesti poti sa vezi cat la % iti ia " androidul" daca e pe android cat iti ia aplicatile si dupa calculeazale vezi.dar eu zic ca e bine 6-7 ore acum na,,, depinde de tine cat al folosesti...
sau descarca o aplicatie pentru baterie si iti incarca singur bateria cu 20 %
E normal la orice telefon nou trebuie formatata bateria adica il bagi la incarcat si il lasi sa se descarce cand e 100% faci asta de 2 ori si dupa aceea bateria va tine mult timp. Ceea ce ti-am explicat acum se numeste formatarea bateriei.
Stiu ca trebuie sa formatez bateria, dar eu m-am panicat deoarece, nu l-am lasat sa se descarce de tot, ci l-am bagat cand mai avea 10%. In concluzie: a afectat cu ceva asta, ca l-am bagat la incarcat cand mai avea putina baterie?
Nu se mai face asa ceva la telefoanele mai noi de vreo 2 ani.