Iti re comand Allview-ul.Samsungul nu o sa primeasca update-uri de android, deci o s mearga greu.Ca performante si Allview e mai bun.Nustiu daca ai observat dar Allview pune procesoare quad -core si octa-core, ceea ce iti recomand Allview-ul.
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Allview A5 Quad, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6018&idPhone2=5841
Toate cele bune.
Allview e smecher si chiar e bun, Fresh se vinde dupa nume Samsung, eu am Huawei Ascend G6 si face la viteza si camera pe S4 deci ...Smsung e cunoscut dupa nume nu calitate.
Nu este adevarat telefoanele Samsung intotdeauna au avut camerele bune, am avut un telefon Samsung Ace care avea camera pe spate 5 mpx si le facea supeer clare in natura, in lumina naturala, in timp ce un Allview cu camera de 12 mpx...il batea cu mult Ace-ul In prezent am un s4 care are o camera pe spate superioara, mai ales daca ii mai umblii si in setari, maxim! Culori vii, naturale.Pana si frontala, in lumina naturala e de inalta calitate...si el ca telefon este foarte performant! In general telefoanele Samsung sunt rezistente, mai ales cate lovituri, cazaturi etc. au avut parte ale mele, Samsung nu este cunoscut doar pentru nume! Compania are competenta de a face unele din cele mai performante si de calitate telefoane de top (s3, s4, s5) etc.
Esti copil, am comparat multe telefoane cu Huawei G6 la camera frontala doar seria iphone 5 si Galaxy S5
Mda.E aiurea sa te "certi" cu un strain.Nu asta este ideea, doar ca afirmatia ta este putin cam exagerata Samsung are si telefoane foarte bune nu poti spune faptul ca "este cunoscut doar pentru nume, nu si calitate"
Am spus ceva gen ca e extrem de venerat desii multe telefoane le fac fata si chiar deparesc
Normal ca Fresh! Dupa parerea mea Alview arata ca este un telefon numai bun de aruncat! De aceea este si fabricat in Romania... Deci, da! Fresh.