| RAY a întrebat:

De ce isi cumpara lumea iphone x sau Samsung s8 daca foloseste doar simple aplicati? voi vreti sa va cumparati unul din cele doua, din ce motiv?
https://www.tpu.ro/......ant-la-un/

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Iphone nu am de gand sa imi iau niciodata Samsung-ul poate da pentru ca sunt telefoane bune si cu cat sunt mai noi ar trebui sa fie mai inbunatatite

| AnastasiaK a răspuns:

Daca au bani si nu au gasit nimic mai bun de facut cu ei, de ce nu? Personal nu am de gand sa cumpar niciunul dintre cele 2 telefoane. Dupa cum am spus si in raspunsul dat la o intrebare anterioara, pentru mine cea mai importanta la telefon este camera si nu consider ca Samsung galaxy s8 are cea mai buna camera posibila. Iphone-ul nu il iau in considerare pentru ca nu imi place iOS. Daca ar fi sa achizitionez un telefon acum cred ca as alege google pixel xl. Dar e o chestiune de preferinta. Comparat cu Samsung nu sunt diferente majore legate de acest aspect.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Fiindca sunt snobi si fiindca au bani. Eu am un S4 pe care l-am luat pe puncte in 2014 care pentru mine e mai mult decat suficient. Mai mult de 250-300 euro nu sunt dispusa sa dau pe un telefon si aia sa fie din puncte de fidelitate. Mai am abonament inca un an, am sa vad in noiembrie 2018 ce oferte de Black Friday vor fi la Vodafone.

| OnePiece a răspuns:

Cand realizezi ca ZTE Nubia Z17 (500 de euro) are 8 GB de RAM, iar iPhone X si Galaxy S8 la un loc au 7 GB si S8 este 680 de euro pe cand X peste 1000, pai da iti cam vine sa iti pui intrebari.

De fapt ia sa mai rad un pic. Nubia Z17 lite are 6GB de RAM si va costa doar 300 de euro.

Lumea vrea sa se dea mare cu telefoanele, ei au impresia ca le ofera statut social chiar daca e o prostie sa faci asta. Eu am P9 lite de un an si merge ca in prima zi, ba chiar mai bine de cand am Android 7.0. Pacat ca nu va primi Oreo ca altfel il mai tineam un an... asa probabil ca il schimb la iarna.

| RAY explică (pentru OnePiece):

Vezi si intrebarea mea anterioara, majoritatea fac chesti simple, nu vad de ce au nevoie de s8 ca sa scrie lui x pe Facebook pe bune

| AnoAnonima0 a răspuns:

Pentru lauda.Mai ales plozii aia de 12-13 ani.