Mereu cand incerci sa suni, raspunzi sau inchizi un apel rata de absorbtie a semnalului va scădea pe moment (ca un fel de delay, lag natural), dar se va autoregla în câteva secunde. Știu e incomod cand ești într-un joc sau aplicații ce consumă net. Daca crezi ca nu e asta, mergi la un service.
Cred ca e chestie de semnal, cand raspunzi la apel, reteaua e numai "urechi" la ce trimiti tu, iar datele mobile nu mai au "loc"
da, stiu ca e o explicatie de ultimul rahat, dat fiind ca e o distinctie categorica intre comunicatia GSM (apeluri telefonice si sms) si internet date mobile, dar, din pacate, my "educated guess" mi se pare foarte realist, imi pare rau
Poate pentru ca suni de pe o aplicatie care necesita internet, cum ar fi whatsapp si vorbesti mult cu acea persoana, ai date slabe si se termina. Datele se incarca cam peste o săptămână dupa ce ți le-ai consumat. Așa mi s-a intamplat si mie, mi le-am tinut deschise fara motiv toata luna aprilie si s-au terminat, dar s-au reincarcat peste o saptamana.
Anonim1804004 întreabă: