| BeYourself546435 a întrebat:

De ce nu mi se mai deschide telefonul? Atunci cand am vrut sa il deschid doar a vibrat, insa acesta nu s-a aprins.

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Îl pui la încărcat timp de 2-3 ore şi, apoi, FĂRĂ să-l scoţi de la încărcat, să încerci să vezi dacă se deschide corect.
Dacă se deschide, atunci e ok şi este posibil să fi fost descărcată ( sau este defectă ) bateria.

Dacă nu se deschide deloc, atunci poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset"!

Toate cele bune!

| GabrielStn a răspuns:

Poate ca nu mai ai baterie sau l-ai trantit si s-a dus softul ( resoftarea costa in jur de 50 de lei ).

| Maria_Alexia_2003 a răspuns:

Bună! Și la mine a fost problema la fel. Voiam să-l deschid și se auzea doar o vibrare (așa se deschide telefonul meu, vibrează înainte, și după se deschide). Am un Allview P5 pro, până la urmă am reușit să-l deschid. Îți dau un sfat: Bagă-l la încărcat și lasă-l acolo 2-3 ore, după care tot cu el la încărcat încerci să-l deschizi.

Mie mi-a mers acest lucru doar că eu l-am ținut 5 Min la încărcat și încercăm să-l deschid din nou și din nou.

Sau mai ai o soluție: apasă tasta de deschidere+ Volum off

Sper că ți-am fost de ajutor