| JokerLow a întrebat:

De ce nu primesc mesaje "Emergency alert" cand ceva se intampla in zona mea? Prietenii mei au primit cand un incendiu a avut loc in cartierul nostru, stie cineva cum pot face sa primesc si eu Emergency alerts?

Răspuns Câştigător
| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Nu trebuie sa intalezi nimic pe telefon! doar sa bifezi o casuta in setari. depinde ce marca de telefon ai. Si eu am primit azi, dar nu era in zona mea. era prin Fundeni, iar eu stau la Muncii

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca tu nu ti-ai instalat aplicatia care si-au instalat-o ei pe telefon. Nimic nu se autoinstaleaza pe telefonul tau, fara ca tu sa nu submiti si accepti download-ul aplicatiei.
Intreaba-i ce si-au instalat si fa acelasi lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine lasă, să nu primești mesaje de gen. Eu le-am dezactivat pentru că s-a făcut "testare" pe acest serviciu și într-o zi mi-au venit și trei mesaje de gen. Iar telefonul scoate un sunet de parca e vapor. Am fost trezit din somn de acest sunet, m-am ridicat din pat încercând sa găsesc de unde vine sunetul. Îmi venea sa arunc telefonul pe geam de ciuda pentru ca dormeam și atât de bine.

Totuși dacă vrei sa activezi, o poți face în "ALERTE AMBER". Nu știu sa explic după meniu, difera de la telefon la telefon. Și nu toate dispozitivele sunt compatibile. Cauta AMBER în meniul telefonului si bifează pe acolo.

| Feitan a răspuns:

Nu le pasa de tine.