Bună!
Pentru că este DEFECTĂ şi trebuie s-o schimbi cu una nouă!
Toate cele bune!
Imi vine luni alta baterie la fel ca asta. Multumesc
Se degradeaza in timp. Ai stat prea mult pe telefon
Trebuie schimbata pana nu face alte figuri.
O schimb, imi vine luni. Mersi
Nu e ca am stat prea mult de telefon, e ca l-am lasat foarte mult la incarcat
A. Clar. Sa nu te joci pe el cand e la incarcat apropo
Am auzit. Eu ma jucam non stop
Invatare de minte
Mneh. Nu e cine stie ce. Am patit lucruri si mai groaznice
Scuze
Pentru ce?
Ca am adus vorba de lucrurile groaznice.
Nu...:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
)
Stiam ca am dreptate, eu mereu am dreptate.Cine e prostul acum? AAaaaaa? Hai, sa te aud!
Sari tu in aer, Sergiu :}}}
Bateria aia contine electrolit, care, de la obiceiul tau prost de a lasa tel la incarcat pana il gaseste naiba a inceput sa faca o reactie chimica de oxidare si sa produca gaz.Acel gaz a umflat bateria si daca ai noroc o sa faca poc, si risca sa te raneasca.Mergand pe firul de idei, ai doua posibilitati:
1-folosesti bateria in continuare si risti sa faca poc (slabe sanse dar nu se stie)
2-Speli masini la semafor si in 2 zile iti iei una noua.
Ce prost esti.
Dar mersi de raspuns
hhahahahaahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahhaahah
Vai,cata amabilitate din partea ta.Acum taci din gura, ia galeata si treci in intersectie ca e soare si nu se stie daca mai prinzi vreme buna
Vezi ca esti prost?
Nu pot vedea ce nu exista!
Bune replici pe google
Suntem pe TPU, iti lipseste spiritul de observatie.Pentru asta nu iti las si bacsis la semafor.App, vezi sa stergi bine sa nu ramana urme de apa pe parbriz!
De la apa pura si plina viata, ca nici oamenilor care o beau nu le cad frunzele...
Nu cred ca de la apa, pentru ca nu l-am bagat :}
Ai tinut-o la incarcat prea des peste noapte. Sa supra incarcat. Am avut 3 baterii stricate, ma jucam la telefon in timp ce se incarca. (RIP NOKIA)
Mersi frumos :}
My Pleasure.
Salut daca bateria este deformata tare nu o mai folosi deoarece exista riscul de a te rani.
Se poate defecta daca ai folosit un incarcator mai puternic decat cel cu care a venit telefonul tau, ai avut o problema la reteaua de curent sau din cauza apei.
Iti spun direct.
1. a facut pe delfinul...
2. te joci cu el la incarcat...
3.Schimba priza...
Una din astea sau alta)
1. Poate a făcut cunoștință cu apa.
2. Poate ai ținut telefonul la soare.
3. Poate ai ținut telefonul la o temperatură prea scăzută/ ridicată.
4. Poate vreun alt lichid a intrat pe sub carcasă la baterie.
5. Poate suprasoliciti cam mult telefonul.
6. Poate tragi un ochi și pe la manualul de utilizare al telefonului. Ar fi bine să îl citești dacă încă nu ai făcut asta.
Se mai întâmplă, poate e prea veche, sau suprasolicitarea telefonului... Nu mai ai ce să îi faci, doar să o schimbi.