| Fatamuntilor a întrebat:

De ce se incinge incarcatorul telefonului?
Telefon nou (de circa 6 luni), incarcator original, uneori este caldut spre fierbinte! Nu mereu.Nu il las peste noapte, am auzit povesti nasoale in care incarcatoarele s-au topit sau chiar au luat foc.
Multumesc!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal. Prin el trece curent electric.

| Fatamuntilor explică (pentru darrio2007):

Ook,si atunci de ce ajung sa se topeasca?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Uneori si priza mai are problemele ei, nu încărcătorul in sine sa aiba probleme. Mie mi s-a intamplat asa cu incarcator de la Drona, mi l-a topit, problema fiind de la o problema a prizei pe care am eliminat-o. După inlocuirea ei, nu am m-ai patit.

| Fatamuntilor explică (pentru MihaelaDart):

Tot ce-i posibil.l
Aseara l -am pus sa se incarce.Arata ca se incatcaa, dar nu se misca nimic.M-am plimbat cu telefonul in mana pana am gasit o priza si acolo si-a facut treaba! Culmea ca tot acolo am si laptotul si incarca normal.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Probabil vreo defectiune. Nu am patit niciodata asa ceva. Am incarcare rapida si il mai uit cateodata toata noaptea in priza la incarcat. Dimineata e rece incarcatorul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Incărcătorul este un transfomator electric. O parte din energie în timp ce lucrează se transformă în căldură, in mod inevitabil.

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca... Trece curent prin el? E normal sa se incalzeasca, mai ales daca e cu încărcsre rapidă.

| Zxcv6 a răspuns:

Și la mine este la fel eu îl folosesc dar dupa îl bag în frigider să se răcească și de 2 ani merge incarcatorul