| HighDM a întrebat:

De ce spun unii ca telefoanele Allview nu sunt bune? Dau funda. :*

Răspuns Câştigător
| pbsolver a răspuns:

...si pentru ca in cazul in care ai probleme cu softul, trebuie sa astepti ca japonezii/chinezii care l-au facut sa scoata o versiune de soft si cei de la Allview s-o puna pe site. pentru ca folosesc materiale exterioare decente dar interiorul e praf. am avut tableta Allview speed city la reparat, (schimbare de acumulator - se umflase ca un pomelo). mergi pe Samsung, se ocupa mult mai bine de asistenta tehnica si sunt mult mai mari ca si firma si mult mai seriosi.

| HighDM explică (pentru pbsolver):

Iti multumesc de raspuns! Mai am o singura intrebare adresata tie : eu am un Allview a5 duo si merge foarte bine, dar s-a blocat de 4 ori in jocul " pou ", ceea ce e foarte ciudat, fiindca are 2 procesoare. Te rog din suflet, imi poti spune de ce s-a blocat? Inca mai am garantie la el. Il pot returna inapoi la Emag? Credeam ca marca este buna, am vazut ca sunt si Allview-uri la 1600 lei, si am zis ca sunt bune, fiindca le da la preturi mari. P.S. TE rog, nu ma face sa regret ca l-am luat! :* Sper sa ma lamuresti cu intrebarile, dupa poate iti dau FUNDA! :*

| pbsolver a răspuns (pentru HighDM):

Blocat=blocat complet, nu mai puteai sa-i faci nimic? poate fi o problema de soft, sau dupa cum spun si ei pe site-ul Allview "Intrebare: De ce unele aplicatii APK nu functioneaza corespunzator?

Rezolvare: Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra." in traducere directa "Suntem prea mici ca cei de la google play sa ne bage in seama si producem prea putin pentru a plati google sa faca aplicatii compatibile cu telefoanele noastre (asa cum fac cei de la Samsung, HTC, Sony, etc)

Blocat = Am apasat pe orice dar nu mergea ( nu am apasat tare, ca o nebuna ). L-am blocat si apoi l-am deblocat dar ecranul nu era aprins decat butoanele erau aprinse. Am hotarat sa ii scot bateria si sa i-o pun iar, ca altfel nu am stiut cum sa il fac sa revina la normal, dupa aceea a mers. Ce ar putea avea? Te rog nu ma face sa regret ca l-am cumparat. :* :* :*

Eu am patit ceva asemanator si cu un Samsung Galaxy S1, i-am facut update la android si problemele au disparut dar vor fi mereu, fie mai mici, fie mai mari, ideea e sa nu se repete la infinit. Tine de versiunea de android si de firmware-ul telefonului, compatibilitatea cu aparatul tau. stai cu ochii pe siteul Allview si cand au pus actualizare la versiune mai noua, descarca si urmeaza pasii de pe site.

Iti multumesc :*! Iti voi da funda. Dar pot sa il returnez inapoi la eMAG ( mai am garantie la el )?

Daca n-au trecut 30 zile de la data cumpararii (poti consulta factura) il poti returna fara probleme. Daca au trecut 30 zile, e putin mai dificil. Trebuie sa specifici motivul pentru care vrei sa-l returnezi, sa-l lasi la ei la service si in cazul in care nu se poate rezolva problema sa dai o diferenta pana la un produs mai scump (nu cred ca ti se vor returna banii)

Ti-am dat funda! :* imi poti da si id-ul tau de mess sa te mai intreb unele lucruri? :*

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

După părerea mea, Allview sunt nişte telefoane bune, PERFORMANTE şi la un preţ accesibil.

Acum, să nu te aştepţi să-l trânteşti de beton şi să mai funcţioneze...

Evident, NU se pot compara cu Samsung ( spre exemplu ) - totuşi, e o mare diferenţă şi la preţuri!

Toate cele bune.

| einenebun23 a răspuns:

Pentru ca nu sunt decat sa dai 700 de lei pe un Allview mai bine mai pus 200 si iti cumperi un Samsung care stii ca e calitativ si nu iti da erori.

| Ioan_Dinus_1997 a răspuns:

Pentru ca sunt se consuma bateria repede si se strica repede eu am avut allvew p5 si s-a stricat in 5 sapt

Întrebări similare