| Superior a întrebat:

De ce unii oameni zic ca ceva e bun doar dacă e Iphone? Sunt multe alte firme care oferă telefoane mult mai bune în 1600 lei decât un Iphone SE single core de 4inch... Trist. Ex : Asus; Xiaomi; LG; Samsung etc

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In ziua de azi oricine care lucreaza in IT stie ca conteaza foarte mult sistemul de operare, e sistemul de operare de la Apple e peste Android, asta e adevarul plus calitatea din ce e fabricat, acel single core pus pe un sistem bun bate multe Samsung

| Superior explică (pentru RAY):

Am un Xiaomi Redmi Note 4 care are un firmware MIUI ce imita IOS-ul dar in sinea sa este Android. Se misca superb si am dat 700 lei pe el. Mai am acasa vechiul telefon Samsung GALAXY S3 care se misca la fel ca in prima zi, si il am de 3-4 ani. O legenda de telefon. La Iphone multi se plang ca primesc updaturi pe care nu le mai pot scoate in mod oficial si care scad performanta telefoanelor (care si asa nu e foarte mare, adica 1GB, Iphone SE la 1700 lei? Bataie de joc). Ce m-a impresionat a fost Iphone X, din pacate neavand asa mari specificatii, dar chiar si asa cred ca i-a luat locul Huawei P20.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Eu personal as vedea de un Samsung s7, s8, iphone x e enorm de scump nu vad rostul lui pentru chesti normale

| gelu1970 a răspuns:

Spui ca ai un xiaomi. sunt terminale bune la pret rezonabil.
faptul ca toti romanii vor iphone arata stadiul de prostie si lipsa de rationament. Aici pe TPU cineva mi-a zis ca are un iphone 5s si ca e mai bun ca orice telefon Android. Acesta e gradul de gandire a multor "smecheri" ce nici macar nu sunt in stare sa foloseasca netul pentru a cauta informatii referitoare la tehnologie.
Natia noastra a auzit doar de iphone si Samsung.
o zi buna sa ai.

Răspuns utilizator avertizat
| alexboss2020 a răspuns:

Nu cred ca cineva ar spune asta, nu mi se pare normal! Cei care spun asta habar nu au ce vorbesc si probabil nu au utilizat un terminal Android!
Majoritatea persoanelor gandesc asa"Nu imi iau telefon cu Android deoarece o sa am lag", nu toate telefoanele Android ai lag, multe persoane care considera asta probabil au folosit doar 1-2 telefoane Android si isi dau cu parerea! La Huawei nu ai lag deloc si merge perfect, lumea nu ar trebui sa mai generalizeze!

| Bogdan70001 a răspuns:

Eh nu stiu ce sa zic de Samsung,dar in rest in special Xiaomi care de ceva timp chiar si-a castigat un renume in lume pentru telefoane cu un raport pret calitate ok,este MULT PESTE alte telefoane "mai cunoscute" in pretul respectiv.Da, multi spn ca iOS este mai rapid decat un Android, lucru teoretic adevarat, doar ca pe iOS aplicatiile sunt optimizate altfel si da pot fii putin mai rapide decat cele Android, da sa-ti zic un sfat, MIUI chiar daca are la baza Android este la fel daca nu mai bine optimizat ca iOS

Întrebări similare