Asa, si? Generos mosu' asta. Cit 12 ani ai? Sa nu plingi cind o sa ti-l spargi sau cind o sa iti sparga cineva capul ca sa ti-l fure. Ca sa raspund "intrebarii", e frumusel dar banal si inutil de scump. Cu juma' de pret pot sa iau ceva cu hardware similar (par example, http://www.utok.ro/seria-500/utok-fury).
P.S. De banii aia mai bine mergi intr-o tabara si iti iei un telefon care sa nu atraga privirile shutzilor.
P.S. 2 Imi permit si Galaxy S6 Edge+ sau iPhone 6-ceva, dar am un ZTE Open C(costa vreo 60 de dolari in momentul de fata unul nou). Are 3G, are GPS, pot sa verific mailul/sa intru pe FB, are chiar si o camera de doi lei care scoate poze din care se intelege daca e om sau camila. Orice altceva e moft.
Am 14 ani si nu cred ca se mai uita cineva la un telefon de 1300 de lei, majoritatea colegilor de clasa au s6 sau iphone 6 plus deci...
Cind esti cu foamea in glanda sau mori sa mai bagi o doza, te uiti la ce poti vinde cit mai usor. Daca citeva sute de miliarde de muste maninca ca&&t, inseamna ca si noi trebuie' sa facem la fel? Chiar iti pasa ce telefoane au colegii? Cu ce te face mai buna un nenorocit de telefon? Vezi ca Utok Fury e la oferta, pentru 700 RON cu casti Blaupunkt incluse e o afacere chiar foarte buna.
Un telefon bun as putea spune, un fel de mini laptop Si da, mi-as cumpara daca as avea bani de unu
Telefonul dupa componente este excelent, insa firma desi romaneasca nu este excelenta, singurul upside al telefonului este bateria, mai ales ca Allview sta foarte prost la capitolul update android. Inca o data, eu nu spun ca telefonul este prost, dar poate creea probleme pe viitor si in banii astia iti poti lua ceva mai bun, mie m-i s-a recomandat Asus zenfone selfie, pe care il am de 3 saptamani si merge snur. Sper ca te-am ajutat!
Mai discutam peste un an macar. Faptul ca merge bine dupa 3 saptamini nu spune absolut nimic. Eu am Open C-ul de vreun an jumate' de exemplu, timp in care a avut de-a face inclusiv cu un impact ci gresia de la vreun metru jumate' de i-a sarit capacul. In timp ce vorbeam, si nici macar nu s-a intrerupt convorbirea. Faptul ca Allview, ca mai toti "producatorii" de telefoane OEM ieftine, nu livreaza update-uri software ca cei mari, nu spune absolut nimic. Daca merge cu varianta initiala de soft, bun asa. Din ce stiu Allview fac nazuri la garantie/suport, ceea ce eu unul nu am patit cu telefoane cumparate direct din China, ca le-am returnat de vreo 2-3 ori si nu au facut nici un naz - mi-au dat banii inapoi sau le-au reparat, dupa caz.