Momentan Siri nu poate fi folosita la capacitate maxima in romania.Recunoaste comenzile date in limba engleza.
Siri intelege si limba mandarina, japoneza, limbi mult mai grele decat romana. Nu intelge romana pentru ca in Romania sunt foarte putine iphone 4s/5 si investitia e enorma sa ii mai adaugi o limba. Trebuia angajati zeci de traducatori, analisti etc. Eu aveam impresia ca Romania e full de iphone 4s majoritatea cunoscutilor mei au. Dar se pare ca oficial in Romania sunt ceva de genul 300 000 de dispozitive Apple (majoritatea iphone 4/3gs) deci sub 100 000 de 4s/5 ceea ce imi e greu sa cred dar asta spun statisticile si e logic ca nu isi bat capul. In Franta, Spania, China exista milioane de iphone-uri vandute.
Eram ironic...
Nu este este capabil doar sa primeasca comenzi vocale complexe si sa le dea curs in romana nu si in engleza.
Nu, nu intelege. Chiar acum am incercat si nu intelege nimic din ce zic, eu ii spun de masina ea de sex. Chiar daca e in romana telefonul, si vorbesti in romana cu Siri nu cred ca intelege ce vrei sa ii zici. [N-am incercat ca am telu' in engleza]