| relustefan a întrebat:

De doua luni Facebook nu functioneaza la parametri normali! Stie cineva ce pot face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de rahat aplicatia de mobil, au fost 4 persoane aseara care m-au intrebat ce sa faca la Messenger, singura solutie a fost sa dezinstaleze aplicatia, sa stearga tot cache-ul si datele salvate, sa redescarce aplicatia si sa se conecteze din nou la cont/conturi.

11 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Esti ala care are un Nokia antic? Soluția e alt telefon, ai primit deja raspunsuri.

| relustefan explică (pentru Wr3nch):

Am reusit domnule, este o adresa care iti schimba varianta Facebook!

| Wr3nch a răspuns (pentru relustefan):

Ma bucur ca ti-a mers. Nu ti-am raspuns cu intentii rele, si nu stiu la ce adresa te referi dar e bine ca e ok.

| relustefan explică (pentru Wr3nch):

Nu sti pentru messenger ceva ca am inteles ca la Nokia 520 merge!

| johnnny123 a răspuns:

Poți să fii ceva mai explicit decât "Facebook nu functioneaza la parametri normali"?

Tu când mergi la doctor îi spui "Mă doare undeva pe corp"?

| relustefan explică (pentru johnnny123):

Nu pot face nimic! Inainte sa resetez tl puteam sa scriu comentari sa dau likuri sa sterg postarile sa imi vad profilul acum nimic. Cred ca am sters ceva prin resetare. Va rog dati mi o idee ceva!

| anonim_4396 a răspuns (pentru relustefan):

E de rahat aplicatia de mobil, au fost 4 persoane aseara care m-au intrebat ce sa faca la Messenger, singura solutie a fost sa dezinstaleze aplicatia, sa stearga tot cache-ul si datele salvate, sa redescarce aplicatia si sa se conecteze din nou la cont/conturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia mă bucur că nu am cont pe nicio rețea socială.

| relustefan explică (pentru anonim_4396):

Totusi este util un cont, mai ti legatura cu persoanele dragi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru relustefan):

Am WhatsApp.

| relustefan explică (pentru anonim_4396):

Si facebookul meu de ce nu merge, pana am resetat telefonul mergea. Ajutama daca poti!

| Wr3nch a răspuns (pentru relustefan):

PĂentru ca e prea vechi telefonul nene. Nokia 635 are sapte ani,, nici Microsoft nu mai face telefoane cu windows de cativa ani.