Cine te suna sunt colegi si prieteni de-ai tai, care vor sa te sicaneze, fiindca un necunsocut nu ar face asta, neavand nici un interes sa rada de tine, odata ce nu te cunoaste.
Unii de idioti ce sunt, altii din plictiseala. Singura solutie este sa depui o plangere la politie pentru hartuire. Politistii vor spune (asa fac in majoritate) ca nu te pot ajuta. Poti sa repeti plangerea la procuratura. Unele sisteme au optiunea de a bloca telefoanele care suna cu numar privat. Cineva care se pricepe sa se uite in setari.
Mers la politie, 20x pe zi e PUR HARTUIRE
sa nu uiti ca plangerea trebuie sa fie penala, si ca, daca nu iei numar de ordine nu or sa faca nimic
Am avut aceeasi problema, am mers la Orange si o zis ca nu ma pot ajuta daca e numar ascuns m-au trimis la politie.la politie au zis ca e foarte complicat de aflat si ei nu fac nimic decat daca ma ameninta la telefon sau ma injura.si pe mine ma suna de 2, 3 ori pe zi nu zicea nimic doar i auzeam rasuflarea.e chiar foarte deranjant.pana am aflat cum sa activez din setari respingere apeluri cu numar privat.m-a mai sunat de cateva ori ca iti arata telefonul la missed calls si pana la urma s-a plictisit.100% ai si tu aceasta setare