Probabil că îi face decodare şi instalează o nouă versiune de software ( resoftare )...
NU afectează funcţionarea corectă, dar s-a referit la faptul că ţi se ŞTERGE tot ce ai pe telefon ( va fi "gol", doar cu datele/opţiunile din fabrică )!
Daca iti pune alta versiune de software il afecteaza oarecum. numai merge normal am patit cu iphone-ul meu la fel. mi-au facut jailbreak si mi-au pus ios 4.1, din cate stiu eu, e cel mai slab,. si telefonul meu a luat-o razna. mai bine sa il decodeze "original" sa zic asa. mai bine da 2 milioane sau 3 si merge perfect decat sa ii schimbe soft'u ! asta este parerea mea
Bine-nţeles că trebuie pusă versiunea "oficială" de software, dacă pune o altă versiune care nu este compatibilă atunci telefonul nu va funcţiona cum trebuie.
De aceea TREBUIE mers la un Service autorizat ( serios ), nu la orice colţ de stradă ( la unul care le decodează acasă ).
Toate cele bune.
Salut, telefonul nu va fi afectat, am decodat multe telefoane si n-am avut probleme.
Decodare, scuze
Nu cred ca ii se poate intampla nimic. Si eu mi-am deblocat telefonul de la Orange si nu ii s-a intamplat nimic, ba chiar functiona foarte bine..., nu cred ca deblocare telefonului este un mod de a nu mai functiona corect.
LSMM întreabă: