anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am incercat sa iau cartela de la alt telefon si nu mi-a mers in telefonul meu, dar dupa nu mai incapea asa ca am infipt-o putin in telefonul in care se afla initial. Acum, nici acel telefon nu o mai citeste desi am scos-o si am pus-o inapoi normal. Ce sa fac? E urgent pentru ca o sa dau de mare necaz deci va rog raspundeti repede.

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ai INFIPT sim. Poti sa o arunci la gunoi.

| ziftode a răspuns:

Ia un cutit si razuieste tangential peste contactele cartelei FOARTE, FOARTE USOR, pana dispare mizeria si vezi luciu metalic
contactele se mai coclesc, iar alcool izopropilic de curatat contacte nu cred ca ai
daca tot nu merge, du-te la un service gsm si da-le o spaga de vreo 20lei macar sa iti spuna care e problema!

| Nyya a răspuns (pentru ziftode):

Dar nu cred ca are mizerie, nu o stric daca-i fac asa? Iar alcool-ul izopropilic e cel sanitar?

| ziftode a răspuns (pentru Nyya):

NOPE, alcoolul sanitar contine alcool etilic (cred) si albastru de metilen, alcoolul izopropilic e alcool izopropilic
https://www.emag.ro/......DX8XVYBBM/
iar faptul ca tu nu vezi mizerie e nesemnificativ, pelicula de oxid e SUPER FINA, de aia te-am sfatuit sa razi FOARTE, FOATE USOR, iar rasul e chiar mai bun decat alcoolul izopropilic, dar e munca de chinez

Si daca se strica mai rau? Ce fac?
Mai bine nu umblu?

| ziftode a răspuns (pentru Nyya):

Daca iti e frica de asta du-te la un butic GSM, aia stiu SIGUR
chestia e ca si eu am avut cartele care au stat 3 ani intr-un telefon si nu au fost scoase deloc, si apoi mi-au facut probleme, tocmai din cauza coclirii (se coclesc in jurul contactului care sta permanent pe ele, dupa care contactul nu mai vine in exact acelasi loc dupa scoaterea cartelei si reintroducere)

Faza e ca inainte sa o scot mergea, iar dupa nu mai functiona.

Am facut eu ceva? Sau e de la cartela? Sper sa nu fi facit ceva ca o sa fie grav...

| Nyya a răspuns:

Am facut eu ceva? Sau e de la cartela? Sper sa nu fi facut ceva ca o sa fie grav...

| zuzaaaaa a răspuns:

Nu mai ai ce sa faci, e ca și "moarta" cartela laughing