Iphone 8 clar. Nivelul de baterie e ok pentru varsta lui. Si crede-ma am avut toate telefoanele posibile, Iphone e impecabil din toate punctele de vedere, in special in comparatie cu Nova.
Iphone. Clar
Uzura e normala si apoi ii poti schimba bateria la o adica... Nu se compara ca stabilitate, deocamdata, cu 5t.
Aş alege telefonul cel nou din magazin. Nu aş avea eu bază să cumpăr un telefon de la alt cineva. Cine ştie cât de bun e în realitate. Te sfătuiesc nu cumpără telefoane de la colegi?
As alege iPhone-ul, dar in functie de niste criterii, depinde cat cere colega ta pentru el, daca cere aproape ca-n magazin, mai asteapta si-ti iei ceva din magazin, nou.
Daca tot ai in cap sa-l iei, iti dau un sfat, du-l la cineva care se pricepe sa se uite prin el, e posibil sa iei teapa cu asta, pentru ce motiv il vinde? ma gandesc la faptul ca-si doreste un upgrade
Nu cred ca are rost sa-i asculti pe cei care iti spun sa-ti iei iPhone-ul SH. Chiar daca 82% baterie suna ok, nu e pe atat de bine pe cat pare, am avut doua iPhone-uri pe care le-am dus cu bateria si sub 80% si din experienta, se apropiau cu timpul de utilizare de 55-60% fata de cel original. In plus, dupa ce ajunge la 80%, se strica rau experienta, nu merge la fel de repede, se blocheaza etc. De asemenea, daca inlocuiesti bateria, nu va fi una originala, oricat ti-ar spune cei de la service ca e, iar uzura se va vedea mult mai repede (ajungi cu bateria inlocuita dupa 6 luni unde ai ajunge daca ti-ai lua un iPhone nou dupa 2 ani). Ia-ti Androidul, chiar daca nu e la fel de rafinat sistemul, specificatiile sunt chiar bune, bateria e noua, ai garantie si nici nu te apuci sa faci business cu cei din clasa.
Dupa maxim 3 luni te saturi de iphone... si o sa il pui la vanzare sa ei un Android cum face si colega ta
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: