Asa sant telefoanele astea, daca stai toata ziua pe el bateria se duce mai repede, daca stai mai putin bateria isi revine si dureaza mai mult.
La cate ai pe el, si mai stai si pe internet...ce mai vrei de la un acumulator? fac ceva pe funda sau rahat.ce vrei de la el? i-a acumulator de masina!
Da e din cauza aplicatiilor si eu am acelasi telefon aveam multe aplicatii si se descarca foarte repede. Dupa ce le-am sters pe toate ma tine 3-4 zile bateria daca nu prea intru pe el si daca intru sa stau pe facebook ma tine 1-2 zile
Si mie mi s-a intamplat sa am probleme cu bateria...era umflata bateria.Cand o priveam dintr-o parte se vedea foarte bine cat de umflata e.Se descarca 20-30%intr-o ora. Daca mai e in garantie du-l la reparati si iti pune baterie originala eu am luat o baterie de 50 de lei si tinea foarte bine...Bateria s-a umflat cel mai probabil de la condens.Mi s-a incins odata si era extrem de fierbinte...si dupa s-a racit destul de repede.
Poate să fie şi din cauza lor, dar cum ştiu eu trebuie să fie în fiecare telefon la instrumente unde se economiseşte bateria...Eu sincer am avut problema asta, să nu te sperii dacă el va lumina un pic mai slab, cînd luminează mai slab bateria se economiseşte, sau poate trebuie o baterie mai puternică.
Salut este din cauza ca poate nu il lasi sa se incarce normal.Incearca asta : apasa pe butonul din mijloc si iti vor aparea mai multe aplicatii si apasale spre stanga sau dreapta asta sper ca te va ajuta putin la mine merge mereu
Am şi eu un Samsung galaxz core plus, am avut foarte multe aplicaţii precum şi tu ai. Bateria se ducea foarte repede, însă după ce am dezinstalat până ce mi-am lăsat doar aplicaţiile des folosite am uşurat memoria RAM şi acuma durata bateriei e mai lungă!
Am avut si eu s3 mini..nu cred ca e neaparat de la aplicatii, probabil ai folosit vreo aplicatie de tipul acelora de econimisre de baterie sau s-a umflat bateria (nu stiu motivul asa mi s-a intamplat mie ), cel mai bine schimb-o, nu costa foarte mult (30-40 lei).