| Alexutz_Alexandru_1987 a întrebat:

Deci am un telefon Allview P6 Enerrgy Lite si nu am mai mult spatiu de 3, 10gb dar imi spune ca am 8gb memorie totala. Am fost informat ca am setat pe restul cu fac sa nu mai am setat pe restul? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| ncristian7805 a răspuns:

Salut! o chestie ar fi sa nu ai un virus(am patit si eu cazul de fata), o alta chestie ar fi ca telefonul tau sa nu aibe chiar 8 GB de memorie, sau a treia cauza ar fi sa mai stergi din aplicatiile de care nu ai nevoie, apropo, telefoanele de la Allview nu sunt recomandate, din cauza performantei slabe pe care o ofera pe parcurs! sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| Mimo2 a răspuns:

Pai oricum din aia 8 gb sistemul ocupa o gramada si depinde si ce mai ai tu instalat.

| sile44 a răspuns:

Cel mai bine fai un root cumpara un card de 16, 32 de gb si ai rezolvat problema alta varianta nu e daca ai cateva aplicati gen Facebook etc si vreo 2-3 jocuri plus alte documente aia e de iti arata atata poti sa faci o proba sa fi sigur ca nu e vreun virus sau vreo problema cu softul instaleaza un program joc etc si vezi daca iti ramane spatiul liber la fel