| daniel905 a întrebat:

Deci dacă îmi comand un telefon Oneplus trebuie să plătesc în euro sau lei? Mersi

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai depinde de site. Dar oricum, indiferent de pe ce o sa iei, in lei platesti daca asa ai pe card (sau cu ce platest). Daca pe site scrie euro... atunci se convertete in lei.

| CM7YRE a răspuns:

Depinde de locul de unde ti-l comanzi; mai ales daca platesti cu cardul, conversie se face "automat".

| RobertMoon a răspuns:

De pe ce site?

| 1q0p2w9o a răspuns:

Depinde de unde ti-l comanzi. Daca e de pe un site romanesc, in lei. Daca il comanzi de pe site-ul OnePlus, sunt 2 variante: in dolari, pentru spatiu international sau, in euro, daca detecteaza ca esti in spatiu european. In acelasi timp, este posibil ca site-ul sa converteasca pretul, oricare ar fi el, in lei. De unde ti-l iei si ce model e?

| daniel905 explică (pentru 1q0p2w9o):

Păi as vrea sa imi comand după siteul lor oficial, nu sunt sigur ce model vreau ori un oneplus 7 cu toate accesoriile sau oneplus 7 pro fără accesorii tu ce zici?

| 1q0p2w9o a răspuns (pentru daniel905):

Accesorii insemnand ce? In opinia mea, ar trebui sa iei 7 Pro, pentru ca vine cu multe functii in plus, majoaritatea legate de ecran ( diagonala mai mare, rezolitie tripla, 90 Hz in loc de 60 Hz, ecran complet, fara Notch), dar si cu cateva upgrade-uri ale performantei cum ar fi sistem de racire pe baza de apa si 2, daca nu 6 GB RAM in plus (8 sau 12 GB RAM), 256 GB stocare precum si o camera in plus. Chiar sunt destul de multe lucruri pentru care sa iei Pro. Ideal ar fi sa iei Pro deoarece, in timp, iti vei lua pe rand accesoriile dar, daca iei acum 7 simplu si accesorii, dupa vei regreta ca nu ai 7 Pro si nu iti vei schimba telefonul pentru asta. Accesoriile se ieftinesc si le poti lua in timp. Asta e parerea mea. Legat de site... Am vazut ca e in €. Nu stiu daca trebuie sa platesti si transportul, dar OnePlus 7 este 550 €, adica undeva la 2600 lei, iar 7 Pro este 700 €, adica 3350 lei. Cu taxele pentru Europa, 7 simplu ajunge 3000 si 7 Pro 3800-4200, in functie de model ( memorie). Dupa mine, nu e nevoie sa ti-l iei de pe site-ul oficial, sa te incurci cu carduri, transport, taxe etc. De preferat e sa ti-l iei de pe un site romanesc cu putere, cum ar fi Media Galaxy, Altex (card e exact media Galaxy, numai ca e rosu in loc de albastru) s-a. Cel mai ieftin il gaeesti la ag. 7 Pro este 3900 lei, varianta cu 128 GB stocare si 6 GB RAM, 4100 lei cu 256 GB stocare si 8 GB RAM si 4550 lei varianta cu 256 GB stocare si 12 GB RAM. Alegerea e a ta. Eu ti-am dat parerea mea. Daca mai ai intrebari, iti raspund bucuros.

Ok,mersi mult

Păi când spuneam accesorii mă refeream la :husa de carbon, căști, folie de sticlă, etc

| 1q0p2w9o a răspuns (pentru daniel905):

Cu placere! Alte nelamuriri/intrebari?

| daniel905 explică:

Păi as vrea sa imi comand după siteul lor oficial, nu sunt sigur ce model vreau ori un oneplus 7 cu toate accesoriile sau oneplus 7 pro fără accesorii