Numai ai ce sa i faci decat sa il arunci, este arsa placa de bază iar inlocuirea ei inseamna alt telefon nou, deci nu merita reparatia dai la reparat cit dai pe altul nou, nimeni nu ti l face gratis. ASsa ca vinde l pentru piese pe olx cu 50-100 lei si gata
M-ai făcut să plâng.
Acesta este adevarul
Du-l inapoi la vanzator, in garantie (cu bonul=chitanta cu care l-ai cumparat)!
Spune-le ca s-a declansat alarma fara nici un motiv!
Daca totusi se va gasi in telefon urma de umiditate, atunci va trebui sa suporti cheltuielile cu reparatia.
Ce reparație? Ei mi-au spus sa îl bag în orez, deci, altceva nu știu ce sa ii facă! De reparat, nu cred ca merge, ca nu se desface, nu poți ajunge la bateria propriu-zisa.
Daca e asa cum spui tu (NU a ajuns apa in el), atunci este defect senzorul de umiditate, care se schimba in garantie.
Altfel il poti vinde pentru piese (ecran), la un service, dar primesti relativ putini bani.
L-a luat un om. A zis ca ii schimba mufa
.
Sau ceva de genul.
Da. Nu merge. Nu cablul e problema. Problema e ca atunci când îl bag în priza Nu se încarcă, mă anunță prin vibrație, prin alerta, ca să îl dau jos ( incarcatorul) ca să nu deteriorez telefonul, dar ce sa mai deteriorez, ca el e deja, săracu, deteriorat
Se poate trai foarte bine si fara smartphone.
Stai clam si du-l la un service.
Te va mai costa ceva, dar ei stiu ce sa-i faca. Daca se mai poate face ceva.
Nu se poate trăi fără telefon, poate doar cei trecuți peste 35 de ani, dar eu, care am crescut cu el, de la 7 ani, am 17.10 ani de activitate.
Nu stau calmă deloc. Plâng și lacrimile au lăsat dâre pe fața mea. Atât de mult afectează,, afecțiunea unui telefon un posesor tânăr
Inseamna ca tu traiesti intr-o lume imaginara. Ce te vei face cand vei ramane pe picioarele tale in lumea reala?
O să mă adaptez.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: