| Soldatul a întrebat:

Deci...incep cu inceputul,am auzit fel si fel de chesti cum ca bateriile la smartphone-uri nu se mai formateaza, este adevarat sau nu?

8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Vorbesc tampenii astia.Nu e doar la smarphone, dar la astea poti fi sigur ca au baterie Li-Ion/Li-Pol care mai sti blocheaza incarcarea cand ajung la 100% deci este inutil.Astea nu necesita formatare.
Vezi ca ar trebui sa scrie si in "manualul" telefonului.

| TheEyes a răspuns:

Salut.
Man orice baterie se formateaza. Aproape orice baterie.Bateriile vechi nu se formateaza.Ce ai auzit tu este gresit.Se poate formata.
Bafta

| Soldatul explică (pentru TheEyes):

Formatare,adica trebuie sa o las la incarcat timp de 12h de 3 ori sau cum?

| TheEyes a răspuns:

Da sa o lasi la incarcat si dupa ce vezi ca este plina.Atunci astepti 5 minute si o mai bagi o data. Faci asta de 3 ori.
Bafta!

| Silviu_Respect_1991 a răspuns:

Frate ce sa zic..eu din cate am auzit la telefoanele cele noi nu mai este asa ca la cele vechi.eu am avut mai multe smartphone-uri si nu am formatat nimic..la cel care il am acum..am intrebat special la cosmote cans l-am luat. daca mai trebuie formatat.si mi-a zis ca nu nu mai trebuie formatat.

| Soldatul explică (pentru Silviu_Respect_1991):

Asa am auzit si eu, dar dupa cum se vede sunt pareri si pareri...

| Silviu_Respect_1991 a răspuns:

Eu iti spun asta pentru ca am si testat.Da la telefoanele vechi gen 1100, 1310 formatam si eu.dar la astea nu.si nu am problema cu bateria.

| Ichim_Tavi_1987 a răspuns:

Nu este adevarat ori ce baterie trebuie formatata