| Edward145564 a întrebat:

Deodata vine un politist cu directorul scolii in clasa si incepe a confisca telefoanele mobile fara nici un motiv spunindune ca le vom primi dupa ore si daca o sa le mai avem cu noi no sa le mai primim inapoi (telefoanele fiind deconectate) mi sa incalcat dreptul sau nu?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Majoritatea scolilor au trecut clar in regulamentele de ordine interioara faptul ca telefoanele sunt interzise. Nu ti incalcat nimeni niciun drept nu te mai revolta atat

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca era fara motiv, poate regulamentul scolii interzice detinerea in scoala a telefoanelor mobile.
Ce drept sa ti se incalce daca tu ai incalcat regulamentul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Nu ti sa incalcat niciun drept.Voi ati incalcat regulamentul.

| unprietenaproape a răspuns:

Dai in judecata! (glumesc) Daca ati fost anuntati despre asta din timp pot sa ti l ea. si il vei recupera la finalul anului. asta daca sunt chiar asa de rai

| diaac a răspuns:

Nu mi se pare normala implicarea unui politist in asa ceva.

In rest, depinde de reegulamentul scolii pe care l-ai semnat. Can eram eu la scoala, aveam in regulament ceva ca era interzis sa vorbim la telefon la scoala (inclusiv in curte). Daca regulamentul prevede sa ti se ia telefonul daca il ai la tine (chiar inchis) si tu ai semnat acel regulament, atunci asta e in scoala ta, din pacate.

Totusi si mie mi se pare ca nu-i deloc in regula sa iti ia telefonul, mai ales daca este si inchis si nu deranjezi pe nimeni cu el.

| Ciuffy23 a răspuns:

laughing) Si noi am patit de genu. Ne-a anuntat directorul sa nu mai venim cu ele.Si a2a zi ghici, A venit cu o cutie mare ne-a spus sa scoatem cartelele si sa bagam telefonul in cutie...pe multi iau perchezitionat laughing si nu ne-a dat telefonul pana nu au venit parintii la scoala.Totusi,nu te-a anuntat nimeni sa nu vi cu telefonul la scoala?