Ce înseamnă Cimpexitati? Nu am găsit pe DEX sinonim la cuvântul scris de tine mai sus,!
Pentru ca pana si cel mai bun snapdragon nu e inca la fel de performant ca un ps4 original. https://gadgetversus.com/......ool-(ps4)/
Si ai multe alte procesoare mai slabe la telefoane. Eu zic ca poate ar merge unele jocuri dar sunt facute pentru arhitectura x86 care este un sistem de instructiuni pentru cip, telefonul are arm care nu este compatibil cu aceleasi programe.
Și nu o sa se facă FIFA PES WWE pentru telefonul mobil!? Niciodată!?
Exista deja. Sunt de telefon. Dar exista si jocuri de calculator puse pe telefon, kotor, max payne 2, gta
De unde le ai descarcat... Eu nu găsesc FIFA PES pe Magazin Play de nicio culoare. Vorbesc evident de Versiunea jocurilor. Adică sa fie exact ca și când te joci pe PS sau PC!
Nu vezi ce scrie acolo. Sunt jocuri dar nu alea
Se vede ca esti un copil caruia oricit iai explica cum sta treaba nu ar intelege
Oricat de performant ar fi un telefon nu prea poate duce ce duce un pc, laptop, ps, xbox. Poate doar cu boosteroid sau geforce now.
Dar de ce nu se fac? Nu am fost lămurit pe deplin de răspunsurile oferite de voi mai jos... Memorie exista. Placa Video GeForce pentru jocuri de top nu exista la APPLE SAMSUNG