| Nelu27englezu a întrebat:

Dintre Allview a4 you si Nokia lumia 520 pe care la-ti alege si de ce?

cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| danyel343 a răspuns:

Eu am Nokia Lumina 520 si ti-l recomand deoarece este un smartphone care se misca repede, de curand i-am dat un update la windows phone 8.1 si merge SUPER! Ce este nou in windows phone 8.1 este ca a aparut acea bara de notificari ca la android si multe alte chesti deci eu iti recomand Nokia lumia 520.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi recomanda Nokia 520. Cel mai bine ar fi daca ai printre cunoscuti cu ambele marci sa poti tasa sa faci diferenta sau mergi la reprezentata si cere sa te joci cu el. Eu personal tot pe Nokia 520 as merge, acum depinde de tine ce doresti. Poti da cautare Nokia versus Allview si vei putea citi caracteristicile fiecaruia dar si opiniile urilizatorilor.
Toate cele bune.

| Happyjump a răspuns:

Mi se pare mai bun Nokia lumia 520

| TheMiningSheep a răspuns:

Allview Claaaar
Nu gasesti aplicatii bune pe wp8

| danyel343 a răspuns (pentru TheMiningSheep):

Ai dreptate partial, pe android gasesti mai multe aplicatii dar si pe WP gasesti o groaza de aplicatii mai ales dupa update-ul la WP 8.1

| danyel343 a răspuns:

Allview teoretic este fabricat in Romania, minciuna, este asamblat in Romania dar piesele sunt fabricate in... China laughing

| horia1999 a răspuns:

Uite un raspuns bun
Nokia-brand serios
Allview-brand de tot rahatul
am cumparat 4 telefoane de la ei si toate 4 s-au stricat nu Allview sunt chinezarii cu carcasa schimbata

| Vodkas a răspuns:

Am Nokia Lumia 520. Si ti-l recomand cu cea mai mare placere. Se misca foarte bine, nu am nici o problema cu el. Ii ador sistemul de operare si e destul de usor de utilizat. :**

Întrebări similare