| alexfotbalpoli a întrebat:

Dintre Samsung galaxy s2 si LG optimus l9 care face poze mai bune?
Ce telefoane care fac poze frumoase mai >stiti

14 răspunsuri:
| Mihai1810 a răspuns:

Daca vrei sa faci poze ia-ti un DSLR telefonul nu e pentru poze

| bogboy101 a răspuns:

Orice Nokia lumia! in special 1020.eu am si este cel mai bun telefon ( nu spun eu asta si toata lumea este sngurul tel din lume cu camera de 41 de mb lentile bune etc...nu recomand nici un tel de mai sus ci Nokia lumia. uita-te pe net. funda?

| aly300 a răspuns (pentru bogboy101):

Esti boulaughing)o fi lumia mai bun dar tu crezi ca are acelasi pret ca acelea? plus ca el vrea cu android (din cate am vazut)

Acer liquid e 2

| bogboy101 a răspuns (pentru aly300):

Daca ai sti macar ca un lumia 520 costa 550 lei ..sunt 3-4 telefoane cu wp lumia care costa sub 10 milioane

Deci tu ai zis de 1020 da 520 e ieftin dar are camera de 5mp LG are 8mb

Mai omule, nu conteaza pixely sonteaza foarte putin, conteaza ce lentile ai laughing). Deci nu sti cum sunt aparatele de fotografiat.Nu comenta aiurea atuncitongue

Lol ba tu esti prost ma 520 nu are lentile Carl Zeiss si cum sa nu conteze pixelii du-te ma ca tu esti tampit zici tu de mine

Ba prostulelaughing))).Am spus eu de 520? tarane ce estilaughing))Ba copile nu te mai uita la desene deschide bine ochii la ce am scristongue. Tampitulelaughing)

rolling on the floor)tot eu is prost ma? tu ai zis de 520 ca e ieftin ca face poze mai bune (si are 5mp si fara lentile speciale)? si vi aici taranule sa te dai mare ca ai lumia 1020 un rahat de telefon.Sti si tu ce a uitat altu

Ma copile am tu cetel ai?laughing))))))))))))). macar eu am dar desigur tu o sa zici da ma iphone 5 sau s4 laughing)). taranu' draculaughing)nici nu se intelege ceva din ce ai scris.asa ca bye byetongue tot nu sti ce sunt alealaughing)))orricum cauta tu pe tot netul ca e cel mai bun 1020 la pozetongue sau eu tu critic de telefoane? esti'expert'laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| Ilisaysmeow a răspuns:

Clar S2. Poze bune fac:Iphone (4, 5,5S), Samsung S3 si S4 si Nokia N8

| Anca3462 a răspuns:

Din ce am avut zic ca s2 si un HTC one