Nu am spus despre tine ca ai 12 ani. M-am referit la cei care ti-au raspuns. Uite, te ajut sa iti gasesti un telefon bun daca imi zici si mie bugetul tau si preferintele.
Ambele sunt niste mizerii, dar dintre cele doua Karbonn-ul e mai bun deoarece are mai multa memorie interna si procesor mai bun.
Eu ti-as recomanda in bani astia sa iti iei un S3 MINI http://www.emag.ro/......DZJJCBBBM/
Acel mobil ii varza in caz ca nu stii
S3 mini? e mult mai bun decat aceste jafuri de telefoane ale tale
Si pretul il au exagerat, mai mult de 400 de ron nu merita nici unul
Tu esti singurul creca care are o parere buna despre acest mobil din cati am intrebat )
Du-te si te joaca cu papusile, vad ca nu stii nimic )
TPU e plin de pusti de 12 ani care habar n-au, eu macar am 26 si lucrez la o companie in acest domeniu
Si in caz de nu stii nu am "12 ani" am ceva experienta in "ale telefoanelor"
Inca un sfat, mergi pe brand-urile astea populare Samsung, Nokia, Sony, Lg, Htc deoarece astea tin destul de mult fata de astea necunoscute care se ard dupa o saptamana de utilizare(PS. Am avut clienti care venea si cumparau telefoane d'astea "necunoscute" iar dupa o saptamana veneau cu ele ca li s-au ars.
Pai ce Allview nu-i marca buna? chiar daca-i romaneasca, dar ii foarte apreciata de multi.
Samsung galaxy core 2 este un mobil chiar foarte bun, dar pacat ca nu prea gasesc aici la noi la magazine
Nici Allview nu este o marca foarte buna, daca stam sa ne gandim cel mai bun lucru la acest telefon e procesorul quand in rest, nu exceleaza. Are foarte putina memorie interna, ca jumatate ti-o ocupa andoidul, mai ramai cu vreo 2 GB de stocare, care se vor umple repede...
Te referi la asta http://www.emag.ro/......DSMYJBBBM/
Eu m-as gandi mai mult pe un Samsung galaxy core 2 G355 costa in jur de 799lei, dar nu prea gasesc la noi la magazine
M-am uitat si la acel mobil, dar eu as vrea un Samsung galaxy core 2, pare mai bun
Am cautat si pe net dar nu am gasit. Cauta prin magazinele astea mari Altex,Media Galaxy,Domo,Flanco, etc. Sau la magazinele specializate in telefonie Orange, Vodafone, Phoneland, etc.
Accepta cererea de prietenie
Ok
Intre Allview si Karbonn aleg intotdeauna Karbonn.
Preferintele le-a afisat deja. Eu recomand Karbonn Titanium S5 Plus pentru ca il folosesc deja si am inlocuit un Allview care imi facea numai probleme.
Nu am spus despre tine ca ai 12 ani. M-am referit la cei care ti-au raspuns. Uite, te ajut sa iti gasesti un telefon bun daca imi zici si mie bugetul tau si preferintele.
Karbonn Titanium S5 Plus - lasa brandurile populare ca platesti o gramada de bani doar pe reclama.
BeautifulAngel întreabă: