| XatomisX a întrebat:

Dupa voi asa un Samsung galaxy s2 de 10 luni cam cat ar valora? cu folie pe el de la inceput si husa? si arata impecabil ca nou?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

500 ron.Pretul unui telefon scade la jumatate din momentul cumpararii.

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru darrio2007):

Cum poti sa spui asa ceva?
Daca CEL MAI IEFTIN telefon, care este de 2 ani, pe okazii este 800 ron, sa il puna omu' asta cu 500Ron?
Daca iau un Note 2 Nou, care este 2100Ron, ti se pare ca o sa il pun pe un site cu vanzari cu 1050Ron? NU, pentru ca asta ar insemna ca ar fi mai ieftin si decat Note 1, pentru ca Note2 SH Gasesti de la 1700RON!

| FlorinDiablo a răspuns:

Daca zici ca e impecabil si fara urme de uzura ai packet full daca ai noroc il poti da in 10 mil preturile sunt variabile de la 8 pana la 12, 12 fiind nou in magazin la germanos

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
In magazine, nou gasesti de la 1300Ron
Daca are husa buna, si arata 10/10, il poti vinde cu 1100Ron!
Nu il asculta pe darrio, il doare capu' saracu...

| darrio2007 a răspuns (pentru LeganzaMoonwalker):

Te doare capu` pe tine. Daca nu imi este cu pardon.Preturile sunt poate cum spui tu.Dar nu ai spus daca se si cumpara cu aceste preturi.Decat sa iau unul folosit la 1100, chiar daca arata bine, mai pun 200 si imi cumpar unul nou. Daca am 90% din bani nu mi-e greu sa fac rost si de restul de 10%, mai Moonwalker.

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru darrio2007):

Da, te inteleg - asta este si logica mea, de asta nu cumpar telefoane second hand. Dar astea sunt preturile! Si o persoana care vrea sa vanda un telefon o sa incerce sa il vinda la un pret normal, nu la jumatate din pretul de pe piata SH doar pentru ca asa ar fi logic.