Nu stiu la ce te-ai referit. Cartela la toate cate au zis cei de mai sus dar este buna depinzand de unde ai mai multi prieteni. Daca ai in Orange, atunci Orange e mai bun.
Ca abonament cel mai bun este DIGI de la RDS-RCS. Eu, cu 70 lei, am televiziune, internet pe computer, telefon fix, doua mobile si internet pe mobil (pe unul).
Internetul este nelimitat spre deosebire de celelate retele.
Abonament daca nu faci depasiri.
Cel mai bun intre 7-10 euro.
Cartela daca nu te poti abtine.
Reteau o alegi functie de prieteni, colegi, familie.
Cartela clar.
retea? depinde, de prieteni familie in ce retea sunt si cat credit vrei sa cheltui pe luna.
de exemplu la cosmote cu 6 euro ai nelimitate smsuri in ORICE RETEA.
deci practic, transformi sms in mess.
iti mai da 3000 min cosmote si romtelecom
120 nationale care sunt de ajuns zic eu.
Dupa mine, abonament.
Acum depinde si ce vrei anume (minute, mesaje, internet)
Eu zic ca abonamentul, sau depinde de tine si de cat vorbesti, la un abonament nu ramai fara minute nationale etc..in ce retea? Depinde de cati ai intr-o retea, orienteaza-te dupa asta. Bafta
Da, fiindca poti sa nu mai platesti si nu mai ai credit. La abonament e obligatoriu sa platesti 2 ani. Si in reteaua Orange, da comnda de free sim de aici pentru cartela PrePay:
http://www.orange.ro/free-sim/
E mult mai avantajos sa ai cartela deoarece cu 5 euro poti sa ai 2000 de minute pe cand la abonament ca sa ai aceste minute trebuie sa iti fac un abonament foarte mari si nici nu faci cost.Ar fi bine pe reteaua Orange dar na depinde si in ce retea sunt cei cu care vorbesti cel mai mult