Te asigur ca va merge perfect si va avea si sigla daca il duci la un service GSM [asa am patit si eu cu un Nokia lumia 610]
Specifica-le celor de la service ce doresti, sigur te vor ajuta ei, mai ales daca vrei ecranul sa fie cu sigla, o sa fie posibila chestia asta cel mai probabil, si mai ales daca-l ai in garantie o sa fie bine.
Eu am avut un Lumia 520, i-am schimbat touchul, dar n-a mai mers ca înainte si a trebuit sa il dau la un pret mult mai mic, poate depinde si de priceperea celui care il repară. Dar sincer nu pricep. Am avut un Motorola, mi-a căzut din mână pe gresie, pe display chiar şi n-a păţit nimic. Plus că o să te coste cel puţin 200 de ron toată chestia.
Telefonul a aparut in 2013... L-ai luat la abonament-Concuzie : Mai ai garantie la el! Nu cred ca nu ti-a dat garantie la el...du-te la Vodafone sau de unde l-ai luat tu si spune-i problema ca s-a crapat dar fara sa-i specifici ca e din vina ta si o sa ti-l repare! Mult succes!
Buna! Eu am un telefon Utok 350d mi s-a intamplat la fel ca tie. Am fost foarte suparat in legatura cu asta. Am fost prin service-uri si nu se comercializeaza piese.Asa ca m-am gandit sa caut pe net service-uri Utok si unde le pot gasi. Si am gasit un service aproape. Am mers acolo si am spus ce am patit si mi-lau reparat. Succes!