Eu mi-am facut multe cumparaturi pe eMag. Este cel mai bun.
Daca ai sa scrii in browser "magazine de telefoane online" o sa gasesti o tona. Important este ca sa prezinte cat mai multe date despre ele si despre modul cum cumperi. Fa o comparatie cu eMag si daca vezi ca scrie prea putin fii cu atentie.
De la eMAG e cel mai bine, eu mereu de acolo imi iau orice produs electronic.
Mai bine te-as sfatui sa-ti iai un telefon dintr-un magazin bun, am mai multa incredere in plus daca ai ceva probleme cu telefonul depui plingere si procesul merge mai repede, pe cind treaba cu internetul nu stiu...
Eu mi-am luat laptopul de la ei si am avut o problema cu el la cam 2 luni de la cumparare si l-am trimis la reparat.L-au facut ca nou dar l-am primit dupa o luna inapoi.
EMAG este unul dintre cele mai serioase site-uri dintre Romania daca nu chiar cel mai serios la categoria lui. Ti-l recomand!
Hei! Eu mi-am cumpărat de pe eMag acum vreo lună- două un laptop. Imediat după ce l-am comandat am primit sms când ajunge. Transportul a fost gratuit, poți să deschizi coletul când ajunge ca să vezi dacă e intact și plus că ai și garanție la el. Din proprie experiență este de încredere.
Iti recomad eMAG. au preturi destul de bune si sunt foarte seriosi: azi comanzi maine primesti (indiferent unde esti in tara). Ba chiar ai posibilitatea sa deschizi si coletul pentru a-ti da seama ca produsul comandat este acolo si functioneaza.
La acest site imi place ca poti vedea si parerile celor care au cumparat un produs. Uite: http://bit.ly/1a3AFai
HalloweenSamy întreabă: