| SorinELoo7 a întrebat:

Este normal ca bateria lui Huawei Ascend Y300 sa se incarce 50% in ~40 de minute? In cat timp se incarca bateria full?

13 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

E normal. Incarcarea poate dura si 3 ore si este in functie de capacitatea acumulatorului si incarcator.

| SorinELoo7 explică (pentru horia2012):

Acum s-au facut 3 ore si mai este 4 % pana se face full. Mi se parea ciudat ca primele 50% s-au incarcat in 40 de minute...

| horia2012 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Nu e ciudat. Ai acumulator destul de mare (1730 ma). Curentul de incarcare este 10% din capacitatea acumulatorului.
La inceput se incarca mai repede (nedepasind cei 10%), iar pe masura ce se apropie de final curentul de incarcare scade. Acumulatorul trage atat cat are nevoie. Plus, ca daca incarcatorul e mic si livreaza un curent mai mic de 10% dureaza si mai mult.

Este corect ceea ce ai spus tu, am sesizat si eu acest lucru. Stii cumva cum pot schimba acele scurtaturi de pe ecranul de deblocare?

| horia2012 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Ceea ce am gasit e pentru G300 dar fiind asemanatoare poti incerca:
http://deviceguides.vodafone.ie/......e-display/
sau Y300 mai in detaliu:
http://www.fonearena.com/blog/67585/huawei-ascend-y300-review.html

Am rezolvat acesta problema, dar mai am alta: din cate stiu de la android 4. x.x se poate seta afisarea in procentaj a bateriei... eu am versiunea 4.1 (JB).

| dryft3r a răspuns:

NU e normal... Ai probleme cu bateria cred.

| SorinELoo7 explică (pentru dryft3r):

Tocmai acum este bateria full.

| justyoung9 a răspuns:

Se incarca full in aprox 1 ora, deci nu prea e normal

| oPeL68 a răspuns:

Unele telefoane au programe utilitare pentru care primele 20 procente se incarca mai incet ca o masura de siguranta.La telefonul meu de exemplu o incarcare de pe la 10% dureaza cam 2h si 30 minute.

| Mituc a răspuns:

Am acelasi telefon si mi se incarca mult mai greu..cam in 3-3:30 ore se incarca!

| SorinELoo7 explică (pentru Mituc):

Exact in momentul asta am facut 3 ore si mai este 4% pana se face full