Este arhisuficient. Mai mult de 8GB nu o sa umple pozele, aplicatile si jocurile acelea.
Pai aplicatiile alea o sa ocupe vreo 300-400 mb, jocurile depinde de jocuri, pozele vreo 800mb - 1gb, stai linistit, iti ajunge fara probleme memoria aia, muzica, jocuri, aplicatii, poze, video
Eu am 16 gb in telefon(12 liberi), am toate aplicatile spuse de tine vreo 10 jocuri (2 mari de 1gb respectiv 2 gb) vreo 200 melodii,, poze si tot mai am spatiu mult, dupa mine este mai mult decat suficient, avand in vedere ca poti adauga si un card sd. Liberi eu mai am vreo vreo 6-7 gb.
Este suficient si varianta de 8gb dar daca nu esti sigur de cea de 16gb ia-o pe cea de 32 Bafta
Nu exista 8 gb la iphone 5s desteptule
Mai intereseaza-te despteptul pamantului http://www.macrumors.com/2014/05/28/wwdc-iphone-5s-8gb/
In caz ca nu stii engleza spune clar. "Apple s-ar putea sa introduca...". Deci desteptule nu exista. Si orium deja mi-am luat telefon. MAgazinul applecea mai mica varianta este de 16 gb la iphone 5; 5s; 6; 6plus si la iphone 5c si de 8 GB. Asa ca mai invata engleza gogosica
Eu am primit mai demult un iPhone și aveam 2.000 de poze și vreo 30 de jocuri deci eu zic ca iti ajunge, apropo aveam iPhone 4S
Ce capacitate avea iphoneul tau? -_-
Hey ...este puțin dar este o aplicație numita Dropbox si iti da 50 Gb gratuit pentru poze si muzică...dar in locul tau as achiziționa unul de 32 de gb... sper ca te-am ajutat .....succes )
Nu exista dropbox pe iphone desteptule
Pai eu cred ca e destul, contează și ce jocuri vrei sa descărci, sunt care ocupa Multă memorie. spatiul este dejun și Îți mai ramane
adyusha întreabă: